hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2014. augusztus 7. csütörtök   18:17
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Nagyszerű ősz jön Budapest közepén- Az Akvárium programjai


  A fesztiválok után, nyár végén nem sok időnk marad, hogy sirassuk a nyarat, mert szenzációsnak ígérkezik az idén márciusban megújult Akvárium Klub első őszi és téli szezonja. A tavaszi és nyári tapasztalatok alapján a közönség hamar megszerette az új koncerthelyszínt és party központot, ahol végre méltó környezetben, nagyszerű hangosítással és egyedi fénytechnikával élvezhetjük a minőségi popkultúra produkcióit.
  
  A gitárok hívei szeptember 6-án a latin Che Sudaka fellépésén táncolhatják végig az éjszakát. Október 25-én a modern blues egyik legnagyobbja, Robert Cray ragad gitárt Budapesten, november 24-én pedig a magyar főváros újdonsült zenei nagykövete, az ígéretes singer-songwriter George Ezra lép színpadra. Szeptember 12-én a francia The Inspector Cluzo mutatja be mennyire robbanásveszélyes a funk és a rock keveréke.
  
  Az Akvárium Klub ősztől, egyre több minőségi elektronikus zenei produkciónak is otthont ad, kihasználva, hogy a föld alatti termekben nincsen hangkorlát, így megalkuvások nélkül szólhat a helyszínre egyedileg tervezett Martin Audio hangrendszer. Szeptember végén a Truesounds varázsol igazi ibizai hangulatot a Lake People élő showjával és Alex Niggemann Dj szettjével. Október 1-én pedig a folyton megújuló skandináv elektronika állócsillaga, a mindig stílusos és slágeres Trentemøller szintén élőben, zenekarral lép fel. December 8-án a techno-soul fagyos és romantikus mesterei látogatnak hozzánk, vagyis a Gus Gus jön Budapestre. December 4-én a pop birodalom új nagyhatalma, az egyenruhás Kadebostany mutatja meg, hogy a modern tánczenébe még a katonazenekar és a hip-hop MC találkozása is belefér. November 28-án pedig a francia Klingande hoz minőségi deep house-t az Akvárium Klubba, annyi zongorával és érzelmes szaxofonszólóval, hogy az még a nyolcvanas évek slágeríróinak is becsületére válna.
  
  A metal színtér nagy crossover zeneakara, a ragga-metal ikonja a brit Skindred lép fel november 14-én a NagyHallban. Az új szezonban is már több koncertre elkelt az összes jegy, ahogy a hip-hop stílussal megbolondított nu metalt újra divatba hozó Hollywood Undead november 19-i koncertjére.
  
  Ez természetesen még korántsem a teljes lista, az Akvárium Klub szervezői folyamatosan jelentik be a fellépőket az őszi-téli szezonban, és a tavaszi pezsgéshez hasonlóan az összes fontos magyar zenekar is színpadra áll a NagyHallban.
  
  Akvárium koncertek és partyk
  
  2014.09.06. – CHE SUDAKA (E)
  2014.09.12. - THE INSPECTOR CLUZO (FR)
  2014.09.20. - TRUESOUNDS PRES. LAKE PEOPLE (DE) & ALEX NIGGEMANN (DE)
  2014.10.01. - SKALAR MUSIC HUNGARY PRES. TRENTEMØLLER LIVE (DK)
  2014.10.25. - SKALAR MUSIC HUNGARY PRES. ROBERT CRAY (USA)
  2014.11.14. - SKINDRED (UK)
  2014.11.19. - Hollywood Undead (USA)
  2014.11.24. - GEORGE EZRA (UK)
  2014.11.28. - KLINGANDE (FR)
  2014.12.04. - KADEBOSTANY (CH)
  2014.12.08. - GUS GUS (ISL)
  
  Akvárium Klub
  
  A 2014 áprilisában megújult Akvárium Klub még több, még szebb és még színesebb élményt ad vendégeinek, legyen szó zenéről, ételről, italról, vagy zenei és kulturális programokról.
  Az Akváriumban mindenki megtalálja, amire vágyik: több koncertterem, magával ragadó hangulat, világszínvonalú hang- és fénytechnikai rendszer, kiváló étterem és rengeteg program kicsiknek, nagyoknak, szórakozni vágyóknak egyaránt.
  
  Az Akvárium két koncertterme, az 1500 fős NagyHall és a 700 fős KisHall, Budapest legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallokban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt John Mayall, a 2manydjs, Nabiha, Andy C, a WhoMadeWho, George Ezra, Tiga, Noir, a Digitalism, a Koan Sound, Sébastien Léger, a Tosca, Popof és még sokan mások.
  
  A VOLT Music Bar exkluzív terei, egyedi koktélválasztéka és míves zenei programjai 200 vendéget szórakoztatnak szerdától szombatig, nap nap után.
  
  A zenei és kulturális programokon kívül az Akvárium legfőbb vonzereje a több száz fő befogadására alkalmas terasz, ami hangulatos találkozási pontként szolgálhat bárki számára, aki megfordul Budapest belvárosban.
  
  Az Akvárium étterme az Aqua Bistro mindig friss alapanyagokból készíti a hamisítatlan bisztró fogásokat. A reggel 8 órától reggelit is felszolgáló étterem a medence alatti térben helyezkedik el, így igazán különleges atmoszférában fogyaszthatjuk el kedvenc fogásainkat. Az étterem jó időben az Akvárium Klub közkedvelt teraszára is kiköltözik.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 edith piaf    as they burn    malevolent creation    novarock    skyforger    titanic    core leoni    eluveitie    godot    magrudergrind    mesevilág    v.iv fesztivál    blackgates    dark tranquillity    vomitous    une misére    ankh    vreid    ruszty lászló    che sudaka    haw    the orange strips    behemoth    open air    airbourne  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!