hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
hírek   2014. május 16. péntek   18:24
nincsen hozzászólás

szerző: Tíí
Example (UK), Russkaja (A) és újdonság a SZINen
2014.08.27-30 - Szeged, Partfürdő



  Egy hónapja örömteli hírrel jelentkezett a Szegedi Ifjúsági Napok, miszerint idén is meg lesz tartva.
  A fesztivál újabb hivatalos sajtóközleménye:

  
  Brit slágergyárossal, az Example-lel startol a Szegedi Ifjúsági Napok. Az angol énekes, rapper és producer toplistavezető dalainak, teltházas koncert turnéinak, profi zenekarának és látványos színpadi show-inak köszönhetően napjaink egyik közkedvelt fesztivál fellépőjévé vált. Example mellett fellép még a SZIN-en a szinte már hazajárónak számító Russkaja, valamint rajtuk kívül érkeznek a hazai zenei élet meghatározó fesztiválzenekarai. Fellép többek között a Punnany Massif, a 30Y, a Subscribe, a Csík Zenekar, a Honey Beast, a New Level Empire és még sokan mások.
  
  A brilliáns élő koncertekkel turnézó brit slágergyáros Example egyenesen Ibizáról érkezik a SZIN első napjára. A „Changed The Way You Kiss Me” és a „Stay Awake” című számai a brit slágerlisták éléről váltak sokak kedvencévé, de közös produkciói is jól sikerültek, hiszen készített toplistás slágert Calvin Harris-szel (”We´ll Be Coming Back”), de rajta kívül dolgozott együtt a Pet Shop Boys együttessel is.
  „A SZIN történetében nem volt még arra példa, hogy napjaink zenei világából érkezzen világsztár, ezért esett a választásunk Example-re” - mondta el Kurucsai János a fesztivál sajtószóvivője, majd folytatta: „A koncepciónk része emellett, hogy hozzuk el ismét azt a csapatot, akit a tavalyi SZIN-en történt felmérés alapján az egyik legjobban várnak vissza a fesztiválra, ezért ismét a SZIN fellépői között köszönthetjük majd a Russkaja-t. Természetesen rajtuk kívül érkeznek a hazai zenei élet meghatározó fesztiválzenekarai. Fellép többek között a Punnany Massif, a 30Y, a Subscribe, a Csík Zenekar, a Honey Beast, a New Level Empire és még sokan mások. Mind hazai, mind pedig külföldi fellépőkkel továbbra is gőzerővel zajlanak az egyeztetések és a megállapodások, innentől kezdve tehát folyamatosan közöljük a már biztosnak mondható neveket.”
  
  Az eddigi koncert helyszíneket megtartva annyi újítás lesz idén, hogy a tavalyi Tisza Színpad átalakul Party Arénává, ahol ismert hazai és külföldi sztár dj-k és elektronikus zenei produkciók szórakoztatják a nagyérdeműt. A Tisza Színpadon eddig helyet kapó fő koncertek pedig más színpadokra, zenei helyszínekre fognak koncentrálódni. „A tavalyi felmérésekből egyértelműen kiderült, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a koncertek utáni szórakozási lehetőségekre, ezért is kap komoly szerepet az idei évben a Party Aréna. Ezen kívül kisebb buli helyszíneket is tervezünk a hajnalig tartó szórakozás színvonalas lebonyolítására” - árulta el Kurucsai János.
  
  „Továbbra is célunk, hogy az ország legjobb ár-érték arányú fesztiválja legyen a SZIN. Ezért idén is korrekt bérlet- és napijegy-, valamint vendéglátás árakkal szeretnénk megtisztelni a fesztivál rajongókat. Ennek legelső momentuma, hogy a Szegedi Borfesztiválon május 16. és 25. között villámakciónk keretében mindössze 10 ezer Ft-ért vásárolható meg a SZIN bérlet kizárólag a SZIN standjánál, a Kárász utca szívében. Egyébként a normál bérletek értékesítése is május 16-tól indul. További részletekért, aktuális információkért, újabb fellépőkért látogassa mindenki rendszeresen weboldalunkat és Facebook oldalunkat” - zárta gondolatait a SZIN sajtószóvivője.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
A Thundermother és több csajos banda érkezik 2025-ben
A montreali sludge metal mesterei, a Dopethrone kiadtak egy vadonatúj videót
Kelet-európai életérzés és sírva vigadás - a Dubioza Kolektiv csapatával készített közös dalt a Bohemian Betyars
Hamarosan megérkezik a Wage War pusztító 5. albuma
Új dalt adott ki a Sons Of Silver a hamarosan megjelenő „Runaway Emotions” albumról
Júniusban új albummal jelentkezik a Nothing More
Megjelent az Alpha Wolf harmadik albuma a Half Living Things
Garzi őszintén vall a mentális hullámvasútról a „Much Better”-ben
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 crazy mama    pribojszky mátyás    venom inc    crippled fox    sister sin    tour 2012    house of pain    the puzzle    the horrors    omega diatribe    irie maffia rock trio    the heartless aisha    milkovics mátyás    think again    chuck schuldiner    lowest creature    the karate kid    kálloy molnár péter    franz ferdinand    fourty management    doherty    buena vista social club    muse    németh juci    gutenberg halott  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!