hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2013. december 19. csütörtök   17:23
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Cinetrip Future Disco Winter Edition – meghívó a 16. szülinapi bulinkra!
2013. december 30. (hétfő) 22.30-03h - Széchenyi fürdő

  A világhírű fürdős party visszatér a Széchenyibe, hogy az év végét és egyben születésnapját a 2. Cinetrip Future Discóval ünnepelje. A gyógyító termálvíz és a legjobb elektronikus zene már csak természetes, a vizuális elemek mintha a jövőből érkeztek volna – ezek kombinációja tökéletes alkalmat nyújt egy előszilveszteri ünneplésre.
  
  A galaktikus mentális kikapcsol(ód)ás főbb összetevői a következők: tűz, forró termálvíz, kozmikus füstrészecskék, 3D lézernyalábok, csillagközi látványelemek, rendkívüli zenék – és különleges DJ set, amire sodródhatsz vagy táncolhatsz. Csak képzeld el, ahogy télen kint bulizol fürdőruhában a 37 fokos termálvízben, körülötted mindenféle folyékony, ehető, látható és hallható földi javakkal…És egy jó tanács: ne próbáld magad kihúzni a XXI. század fürdős bulijából a korodra hivatkozva – idősebbek is elkezdhetik!
  
  A Cinetrip 1998-ban alakult, és az évek múlásával Sparty néven újjászületve folytatja a már 16 éves hagyományt: a régi értékek ötvözését a legmodernebb technológiákkal, Budapest különböző gyógyfürdőiben. Az eredeti Rudas-beli bulik több átalakuláson mentek keresztül. A heti Sparty-k az utóbbi években szombatonként Szecska (a nyári szezonban) és Magic Bath (a hidegebb hónapokban) néven kerülnek megrendezésre. Ezeket egészíti ki az évi két Cinetrip, amely látványában és méreteiben is felülmúlja a szombati partikat – egy nyáron, és egy télen. Az augusztusihoz hasonlóan a decemberi Cinetrip témája is a Future Disco lesz, egy intergalaktikus utazás, a hidegre való tekintettel sok-sok tűzzel, illetve újdonságként a valaha látott legnagyobb 3D lézershow-val!
  
  Ha esetleg lemaradnál, a Magic Bath-szezonra másfél hónapot kell várnod, a legközelebbi Cinetripig pedig egészen 2014. augusztus 9-ig – tehát inkább ne maradj le…
  
  Készülj fel az űrutazásra, és a törölköződet se feledd!
  
  Fellépők:
  Waxman
  Fine Cut Bodies
  Crimson
  Superman
  
  Jegyinformáció:
  Belépő: 12.000 Ft
  Elővételben kapható: Hütte Café (Szabadság tér közepén)
  Online elővételi jegyek
  Jegyek korlátozott számban a bejáratnál is kaphatóak, de mivel rohamosan fogynak, javasoljuk, hogy lehetőleg elővételben vedd meg!
  
  Akciós páros jegy Karácsonyra!
  
  December 13-28-ig (vagy a készlet erejéig), korlátozott számban páros jegyek kaphatóak, mindössze 1 jegy áráért, 12.000 Ft-ért! A páros jegy nem átruházható, kizárólag személyi igazolvány felmutatásával váltható személyesen a Hütte Caféban.
  
  Fontos: A helyszínen két rendszert vezettünk be a közelmúltban: A Metapay plasztikkártya a fizetés egyetlen módja bent a vendéglátóipari egységekben – így nem kell készpénzt vinned a medencékhez, akármikor feltöltheted, a kijáratnál pedig visszakapod az összeget, ami rajta maradt. Részletek a honlapunkon. Be- és kijutni, illetve a szekrényeket használni proxyórák segítségével lehet, amit a bejáratnál kapsz. Ezek használatáról a szabályzat a honlapunkon szintén megtekinthető – kérjük, olvasd el ezeket indulás előtt!
  
  A Sparty helyszínei történelmi épületek, amelyekre kérjük, fokozottan vigyázz, kívül és belül egyaránt. A vandalizmus semmilyen formája nem elfogadott. A magatartási szabályzat a nyomtatott jegyek hátoldalán és a honlapon egyaránt elolvasható.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 dance or die    a-team    open air    kampfar    threat signal    agregator    headbangers ball    misery index    álomháború    kelet underground    ana venus    helen mirren    harcsa veronika    dark angel    flynn    bullet for my valentine    sick of it all     self deception    instant    malmsteen    egy színésznő lánya    suicidal tendencies    metalforce    s-modell    szántó faszi  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!