hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2013. október 29. kedd   01:40
nincsen hozzászólás

szerző: Morello
V. Full Of Anger death/black metal fesztivál Debrecenben
2013. november 9, Kaptár Music Club (Domb u. 1.), Debrecen

  Új rendezvénnyel jelentkezik a keleti régió legdurvább eseménysorozata, a Full Of Anger Death/Black Metal Fesztivál! Az utóbbi években szokottá vált egy hosszasabb elemzés a buli(k) körülményeiről, de jelen esetben ez valamivel szűkszavúbb lesz, hiszen az idei, igencsak erős felhozatal önmagáért beszél, úgy gondoljuk. A szokásos nehézségek és a nem túl biztató magyarországi Underground helyzet ellenére rengeteg a jó banda itthon (és persze határainkon túl is) és szinte már-már gondot okoz eldönteni, hogy a lehetőségek korlátai közé melyik itthoni és kinti bandákat tudjuk beszorítani a programba. Nagyon bízunk abban, hogy egy felejthetetlen buli vár mindenkire november 9-én a debreceni Kaptár Music Clubban, ezért igyekszünk is mindent megtenni. És most következzen pár szó a fellépő bandákról, NEM fellépési sorrendben:
  
  
  CHRISTIAN EPIDEMIC
  Death/Black Metal (HU) - 2 év után újra Debrecenben!
  
  Azt hiszem, hogy a Christian Epidemic-et senkinek sem kell bemutatni igazán, hiszen aki a legdurvább műfajokban mozog, annak muszáj volt már találkoznia a zenekar nevével. A lassan 20 éve létező banda, mint a Fesztivál egyik headlinere, minden bizonnyal hozza majd a formáját, régi és újabb kori klasszikusaikkal forrósítják fel a hangulatot, és talán új dalokban is lehet titkon reménykedni...
  
  LIGHT OF DARK
  ”Death Metal Nation European Tour 2013”
  Brutal Death Metal (MEXICO) - Először Magyarországon!
  
  Amit az Epidemicről leírtunk, azt valószínűleg szó szerint leírnák Mexikóban a Light Of Dark kíméletlen hordájáról, hiszen szintén nem ma kezdték az ipart, és országukban, illetve több földrészen is a Death Metal klubbulik és fesztiválok húzónevei között szerepelnek nem kevésszer. Az évenként Európában turnézó zenekarnak tavaly nem sikerült eljutnia Magyarországra, de idén végre ez is megvalósulhat. Idei európai turnéjuk már javában zajlik, s bár jó pár viszontagsággal szembe kellett nézniük a turné kezdete óta, bízunk benne, hogy egy valóban őrületes bulit tapasztalnak meg városunkban. Az est fényét emeli, hogy ez a koncert lesz a turnéjuk záróakkordja is, az extrém zenével és hozzáállással rendelkező zenekart senki ne hagyja ki ha teheti, igazi unikum lesz a bulijuk!
  
  ANGERSEED
  Brutal Death Metal (HU) - 5. SZÜLETÉSNAPI KONCERT!
  
  Bár az Angerseed 2007-ben alakult, az igazi kezdet mégis csak a 2008-as év végén lezajlott legelső koncert volt, mint ahogyan az a legtöbb zenekar esetében lenni szokott. A Fesztiválon tehát egy alapos ünneplés veszi kezdetét részünkről, és az elmúlt éveket egy intenzív és átfogó programmal felvértezett előadás képében foglaljuk össze. Tesszük ezt többek között új dalok segítségével, melyek már a jövőre tervezett első nagylemezre íródtak. Egy, közel egy órás Angerseed esszencia várható tehát, és szeretnénk együtt ünnepelni Mindenkivel, aki velünk volt az elmúlt 5 évben, és reméljük,hogy velünk maradnak a jövőben is!
  
  DOOMAS
  Melodic Doom/Death Metal (SLOVAKIA) - A GOTHOOM Open Air Fest szervezői először Magyarországon!
  
  Hogy Szlovákiában milyen aktív, színes és színvonalas Underground élet zajlik, azt elképzelni is nehéz, meglepő megtapasztalni ezt közelről mondjuk egy olyan, nyugati mércével is fantasztikusan megrendezett és lebonyolított Fesztiválon, mint mondjuk a GOTHOOM Open Air Fest. Ezen 3 napos, több világszerte ismert nevet is felvonultató rendezvény házigazdái a Doomas zenekar, akik már nagyon várják a magyarországi közönséggel való találkozást. Izgalmas és változatos Doom/Death Metal zenéjük biztosan értő fülekre fog találni, addig is jövő nyári programként nyugodt szívvel ajánljuk bárkinek a következő GOTHOOM Open Air Festet!
  
  DIM VISION
  Death Metal (HU) – BÚCSÚKONCERT!!!
  
  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Dim Vision nevű zenekar Debrecenben... A történet sajnos már a Fesztivál másnapján így fog kezdődni, hiszen a bandának ez a szereplés lesz a hattyúdala ezen név alatt. Az utóbbi években inkább csak alapjáraton üzemelő banda november 9-én elbúcsúzik a közönségtől, így mit is mondhatnánk, minthogy kötelező megvárni a bulijukat mindenkinek, aki látni szeretné őket utoljára! Dalok a zenekar minden korszakából, régebbi tagok felbukkanása és egy utolsó közös ünneplés... Minden jót kívánunk Nekik a jövőben!
  
  DROW
  Death Metal/Sludge (HU) - Ex-MORTEM tagok új brutál bandája!
  
  És ha már egyszer volt, hol nem volt, akkor volt nem is olyan régen egy nagyon jó nyírbátori zenekar,mely a Mortem névre hallgatott és adott rengeteg jó koncertet többek között Debrecenben is. A Mortem név már a múlté, de a szellemisége tovább él egy új csapatban, és néhány régebbi tag is kapcsolódási pont a pár éves múlttal rendelkező Drow zenekar által, mely súlyos, mocskos Sludge/Death Metalt fog az arcokba tolni, remélhetően hasonló sikerrel, mint anno a Mortem tette azt!
  
  ART OF MASSACRE
  Brutal Death Metal/Grindcore (HU) - Először Debrecenben!
  
  A zenei mészárlás szó szerint kezdetét veszi majd a buli elején, hiszen a budapesti Art Of Massacre kezdi a zajongást, akik, bár jó pár éve pusztítják már a jó ízlést Death Metal/Grindcore zenéjükkel, valamiért még sosem játszottak Debrecenben. Ezt sürgősen orvosolandó, egy jóféle keresztmetszetet adnak majd a srácok a zenekar múltjából és jelenéből, azaz mint minden esetben, érdemes lesz most is korán érkezni!
  
  Ez lesz tehát a 2013-as Full Of Anger Fesztivál felhozatala, súlyos és brutális zenékben ezúttal sem lesz hiány, kora estétől hajnalig zajlik majd a kegyetlen aprítás a Kaptár Music Club falai között. A jegyek már kaphatóak, ajándék ROCKINFORM Magazinokkal karöltve, bővebb információkat lásd alul! És ha valakinek a mostani Fesztivál sem lenne elég durva táplálék, azt is eláruljuk elöljáróban, hogy 2014. március 8-án máris újabb Full Of Anger Fesztivál készül egy, már sokak által nagyon várt visszatérő magyar zenekarral és több külföldi névvel is! Sokáig éljen a jó öreg Underground:)!
  
  Kapunyitás: 17:00, Kezdés: 17:30
  Jegyár elővételben: 1000 HUF
  Helyszínen: 1250 HUF



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Megint Budapesten koncertezik Sting
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 javier bardem    horibillies    hófehér és a vadász    zoolander    astral doors    whocares    kistehén    massive attack    october file    igazából apa    safe house    alvin lee    lucifer    keith richard    dying fetus    a-team    verge    devildriver    frames    sylvester stallone    andy serkis    daniel radcliffe    paganfest    blind guardian    liszt  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!