hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
beszámoló [buli]  2003. november 4. kedd   14:45
nincsen hozzászólás

szerző: Anna
Nekromantika Voodoo Music Club
2003. október 25. szombat, Voodoo

  Azt hiszem, vagyunk páran, akiket kellemes emlékek kötnek a város egyik legrégebbi, még működő dark clubjához. Van ott valami, ami miatt vissza-vissza kell mennünk, valami, amit csak ott találunk meg, talán az emlékek, talán új élmények, amire később emlékezhetünk.
  
  Ezúttal valamivel éjfél előtt érkeztünk meg Csepelre, de a Voodoo környékén sehol egy fekete alak, mi több, az udvarán sem a hideg bizony jó munkát végzett, nem is hittem volna, hogy itt buli van, ha nem hallom bentről a tompán durrogó basszust. Kételyemet félretéve hát elindultam fel a lépcsőn, és igen, itt már beláttam az ajtón a jegyosztó manusok hóna alatt: jó választás volt a mai.
  
  Beléptünk tehát az ajtón, körben elégedett mosolyok, poharak koccanása, kedélyes csevegés, ismerős katt-buff-buff a hangfalból. A hely teljesen tele volt. Némi küzdelem után sikerült beadnunk a kabátokat a nem túl bizalomgerjesztő de annál inkább fullon lévő ruhatárba, (ennél a mozzanatnál egyébként nem árt figyelni, hová is kerül a ruhadarab, mert előfordul, hogy az erre kinevezett ember a buli végén nem találnja a dolgokat J Ezután rögtön megcéloztuk a bárpultot - amolyan elegáns női bekönyökölés itt is csodát tesz kértem egy üveg vörösbort na nem kell aggódni, csak a minőség biztosítása végett és itt még egy tipp: érdemes bontatlan sört, bort, egyebet vásárolni a kimért helyett, gondolom sejtitek, miért.szükség volt még tűzre a gyönyörű fekete papíros cigim beindításához, és kész, átadhattam magam az este élvezetének.

  A DJ pultban ezúttal is Gelka diktálta a tempót, rendesen megdolgoztatta az állandó áramlásban lévő srácokat. Mi sem pihentünk sokat Nine Inch Nails, Marilyn Manson, Fields of the Nephilim, Corvus Corax, Depeche Mode, Soft Cell, kisebb szusszanás, egy cigi és néhány korty, majd The Cure, Mirage, Gary Numan, Das Ich, Rammstein, London After Midnight, F.O. System stb. Ekkorra már elégedett mosoly ült az arcomon, tudván, hogy a heti csokibevitelem ezúttal is ledolgozásra került. A vendég DJ Akasha ezúttal szerintem (is) jobban eltalálta a zenéket, némileg gyorsabbra a tempót, ami jót tett a táncoló kedvnek. Tömegellenőrzéseim során meg-megakadt a szemem egypár ruhadarabon: igazán lohasztó az a rettenetes igénytelenség, ahogyan a magyar darkok nem adnak magukra, szórakozóhelytől függetlenül - persze itt a mindentudók egyből, hogy nem a ruha teszi, szerintem azért egy kicsit mégis. szívemből remélem, hogy igaz a pletyka, miszerint az XtraX Magyarországon is megveti a lábát végre, mindenesetre én imádkozni fogok érte J
  
  Az édes dallamoknak való áldozással Gelka közönsége még hajnali 4 után sem hagyott fel, kb. felére csökkent bár a parkett-taposók száma, a buli lendülete nem laposodott el. Fél 5 tájt hagytuk el a terepet, s bár a ruhatárból végül magamnak kellett kihalásznom a cuccomat, mégis jó érzéssel indultam haza. Lehet, hogy a Voodoo olyan amilyen, mégis, mi így szeretjük.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. október 2.
Northlane (AUS), Novelists (FRA), Ten56 - metalcore elit a Durerben (Dürer Kert - Budapest)
2024. október 5.
Normandie + Our Last Night a Barba Negra Red Stage-en
2024. október 6.
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja (Papp László Budapest Sportaréna)
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Overkill, Angelus Apatrida, One Machine
Havok, Dust Bolt
Ignite és Rise Against a Budapest Parkban
Metalcore műfajok találkozása az Akváriumban: The Amity Affliction és Emmure
Lenny Kravitz az Arénában
Rockmaraton 2024 (2. rész)
Rockmaraton 2024 (1. rész)
Knosis, Fit for a King, Thy Art is Murder vs Barba Negra
 kiemelt 
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
  
2022 után ismét Budapesten minden idők egyik leghatalmasabb heavy metal bandája, az Iron Maiden

IST IST: Light A Bigger Fire tour - Manchestertől a Dürer Kertig
METZ először koncertezik Magyarországon
Alec Benjamin 2025. márciusában ismét visszatér Budapestre!
Imagine Dragons - LOOM World Tour
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 destruction    neck sprain    texas in july    poisonblack    intercom    pop ivan    pszichoszingli    x-men: first class    metalcampsabaton    lancer    infinity    skull fist    the koffin kats    secrets of the moon    harm´s way    koós réka    dennis quaid    madrass    whispered    christina aguilera    the wailers    god is an astronaut    chronosphere    gwen stefani    pure love  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!