hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2013. május 17. péntek   04:43
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Fesztiválrezsi-csökkentés a Hegy´en
2013. június 25-30. Tokaj

  Lassan elkezdődik a fesztiválszezon és ezzel együtt a tervezgetés is, hova, mikor, mennyiért érdemes menni. A Hegyalja Fesztivál szervezői kész tervvel álltak elő a többnapos bulizás költségeinek csökkentésére, a fesztiválrezsi-csökkentő csomag a fesztiválozás alapvető költségeit, azaz az utazást, a belépést, és a szórakozást is tartalmazza. Félárú vonatjegy, sör tavalyi áron, kedvezményes hétvégi bérlet, Beregszász, Dunaszerdahely, Szabadka, Székelyudvarhely és Kecskemét állandó lakóinak ingyenes belépés, és még számos pénztárcabarát megoldás várja a Tokajba érkezőket június 25-30. között. De lássuk, mit is jelent pontosan, ha csökken a Hegy´-lakók „rezsije”.
  
  Utazás féláron mindenkinek
  Az első örömhír már a fesztiválra induláskor feldobhatja a hangulatot, hiszen – az elmúlt évek hagyományaihoz hűen – idén is olcsóbban utazhatnak a hegyaljások Tokajba. A Hegyalja Fesztivál látogatói 50 százalékos kedvezménnyel vonatozhatnak, akkor is, ha diákok és akkor is, ha már nem. Ehhez félárú alkalmi menettérti jegyet kell váltani az induláskor, majd a helyszínen lepecsételtetni a jegyet.
  
  Italárak mélyen
  A fesztiválozók kérték, a Hegyalja teljesítette: idén nem lesz fesztiválkártyás rendszer, így ismét készpénzért lehet vásárolni a rendezvény területén az árusoknál, a pultoknál. További örömhír a Hegy´ rajongói számára, hogy az italárak a tavalyi szintre lenyomva maradnak, egy korsó hideg sört idén nyáron is 390 forintért kortyolhatnak a fesztiválozók.
  
  Sátorozás árnyékban ingyen már a fesztivál előtt is
  Idén két kemping közül választhatnak a Hegy´-bérletek tulajdonosai, ráadásul mindkettőt ingyenesen vehetik igénybe. A megszokott helyen várja a fesztivállakókat a Hegyalja Kemping és a Motoros Kemping (Spori Sport Kemping). Mindamellett, hogy a Motoros Kemping felturbózva – kibővített alapterületen, árnyékos lugasokkal, hangulatos szegletekkel, várja a fesztiválozókat -, az idei év egyik fontos újdonsága - a „rezsicsökkentés” jegyében -, hogy a bérlettulajdonosok már június 24-től (hétfőtől) ingyenesen vehetik birtokba a sátorhelyeket.
  
  Személyre szabott Hegy´ jegyek mindenkinek
  
  Vendégvárosok ingyen
  Talán a legnagyobb költségcsökkenésnek azok a szerencsések örülhetnek, akik állandó kecskeméti, dunaszerdahelyi, beregszászi, szabadkai, illetve székelyudvarhelyi lakcímmel rendelkeznek, hiszen a Hegy´-rajongók úgy döntöttek, hogy számukra egész héten ingyenes lesz a belépés a fesztivál területére.
  
  Mi fesztiválunk bérlet a hegy´ régió lakóinak
  Persze kedvezményes belépésre még rengeteg „hegyaljásnak” lehetősége lesz: a Mi Fesztiválunk Bérlet például a Borsod-Abaúj-Zemplén, illetve a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek szívét dobogtathatja meg. A két megyében állandó lakcímmel rendelkezők ugyanis 35 százalékos kedvezménnyel, mindössze 14.900 forintért válhatnak egész hetes belépőt a fesztiválra június 16-ig.
  
  Hétvégi bérlet
  A Hegyalja szervezői természetesen azokról sem feledkeznek meg, akiket a hétköznapokon nehezen tudnak elszakadni a munkahelyükről, iskolából, vagy éppen érettségizőknek, és csak a hétvégén tudják belevetni magukat a tokaji fesztiválhangulatba. Számukra a legideálisabb a pénteken és szombaton érvényes Hétvégi Bérlet, amely csupán 12.900 forintért beszerezhető. Remek alkalom összeszedni a haverokat, a kollégákat vagy csoporttársakat a hétvégére, hogy a legdögösebb zenekarok koncertjein, a világörökségben a Tisza-parti helyszíneken, a tokaji pincék szomszédságában, vagy éppen a rakamazi füzek árnyékában, a természet ölén regenerálódjanak. Így mindenki kiengedheti az érettségivel, vizsgákkal, vagy éppen a munkával járó feszültséget. Pénteken és szombaton olyan bandák koncertjein lazulhatnak a kollegák, mint például a Quimby, a Magna Cum Laude, vagy Ganxsta Zolee és a Kartel. De persze az egyetemi-főiskolai haveri körök vagy épp a középiskolások osztálytársak sem maradnak igazi vérpezsdítő és a táncizmok mindegyikét megmozgató koncertek nélkül: érkezik többek között a Scooter, az Anna & The Barbies, Soerii & Poolek, az Irie Maffia, Julia Carpenter, a Hősök és a Brains is.
  
  Hegy´ – Volbeat kombo
  Mindazok tehát, akik szeretnék már június 25. és 30. között Tokajban felvenni a nyár ritmusát, még június 16-ig válogathatnak az időbeosztásuknak, lakhelyüknek, életkoruknak megfelelő Hegy´ belépők és bérletek közül. A legkeményebb arcok pedig, akik már nem bírják kivárni az igazi nyárindító fesztivált, a Volbeat budapesti, június 18-i koncertjén kezdhetik a felkészülést, ugyanis a dán metálüstökös magyarországi koncertjére és a Hegy´-re kombi jegyek is válthatók – csökkentett rezsivel, soha vissza nem térő, közel 10 ezer forintos kedvezménnyel.
  
  Borsodi Hegyalja Fesztivál – Igazi Fesztivál igazi arcoknak
  A Hegy´ az a hely, ahova vissza kell térni, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár benneteket. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeitek a világörökség részévé válnak.
  Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy´ nyitja a nyarat.
  A külföldi fellépők mellett Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhattok. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között könnyedén munkát is találhattok.
  Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 silenus    genus ordinis dei    bill clinton    archetype    abandon all hope    bloc party    gyémánt bálint    aether realm    induction    godot    cain    live evil    think again    chaoswave    dirty dogs    jeordie white    vam design center    kontroll csoport    soderbergh    karai anna    living dead army    ryan dunn    despised icon    fish!    loch vostok  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!