hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2013. május 16. csütörtök   04:40
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
III. Tattoo The Sun Fesztivál
2013. július 13. DürerKert

  A július 13-án, a budapesti DürerKertben megrendezésre kerül III. Tattoo The Sun Fesztivál és Tetoválásverseny, amely minden eddiginél változatosabb programokkal várja a látogatókat.
  A 2011-ben indult rendezvény-sorozat idei kiadásán, a koncertek mellett olyan műsorok közül lehet csemegézni, mint az Anima Prizma Mozgásműhely légi akrobatika és tánc előadása, a dirTIes divatbemutatója vagy az extrém show.
  
  A fellépő bandák közül a két zászlóshajó a Watch My Dying és a Cadaveres. Mindkét banda évek óta a magyar underground szerves része. A WMD éppen az új lemezén dolgozik, a Cadaveres pedig akusztikus programjával járta az országot tavasszal, de ide zúzós programmal érkezik. A Watch My Dying az extrém metal legismertebb honi zászlóvivője, olyan koncertslágerekkel a hátuk mögött, mint a Carbon, a Fényérzékeny vagy az Utolsó hívás. A Cadaveres modern metalban jeleskedik, és az utolsó lemezével ért el igazi áttörést, olyan daloknak köszönhetően, mint a Twenty-Twelve, a Mindstream vagy a Kicking Me.
  Az este harmadik fontos fellépője a Scary Guyz. A Metallica tribute zenekar teljes egészében elő fogja adni a harminc éves Kill ´em All albumot. Az 1983. július 25-én megjelent első Metallica album zenei forradalmat indított el, amelynek nyomán tinédzserek ezrei fogtak gitárt és alakítottak thrash/speed metal zenekart. Ez az alapmű lesz előadva – a Scary Guyz-t ismerve – tökéletes minőségben.
  
  Fellép még a mostanában sokfelé felbukkanó, szimfonikus extrém metal ötös, a ScerrA. Tavaly nagylemezzel jelentkeztek, nyárra pedig egy klippel készülnek a Boncoló-ra. Idén tavasszal a metal.hu turnén és a Bloody Roots-szal lehetett őket látni az országban. A szabadtéri színpadon fellépő Lost Continent igazi kuriózumnak ígérkezik. A Slipchaos, gRain, Redheart tagokkal felálló szimfonikus törzsi metal bandának ez lesz az első koncertje. A plusz ütőssel és csellóssal kiálló hetes úgy tűnik, rendesen fel fogja kavarni az itthoni állóvizet. Ha az ország legkeményebben dolgozó HC/punk bandáját keressük, akkor egyértelműen a Don Gatto viszi a pálmát. Ha van egy konnektor egy punk kocsmában, akkor ők bedugják az erősítőt és nyomják a zenét. Akár külföldről, akár belföldről van szó. Két szóval lehet jellemezni őket: Hardcore Babylon. Az Omega Diatribe a lehangolt matekos riffek mocsarából érkezett, majd aratott sikert a Meshuggah és társait kedvelők körében. Az extrém kiállású banda koncerten is elég meggyőző tud lenni, úgyhogy itt a kiváló alkalom egy tesztkörrre a nagyteremben, a Scary Guyz után. A székesfehérvári Sleepless zenekar januárban jelentette meg első EP-jét Breathe In Confusion címmel. A dallamos metalcore-ban utazó brigád ezt az anyagot fogja nektek bemutatni a kisteremben. A debreceni Dash tavaly robbant be a hardcore/metal undergroundba Breath című albumával. A Bridge To Solace-től a Toolig sokféle zenei hatást egyesítő zenekar epikus dalaival sokak tetszését elnyerte már. A Samas a Cadaveres-el már bejárta Tolnát s Baranyát, úgyhogy jelentősen megnőtt híveik száma. A Tattoo The Sunon ők zárják a kistermet. A Begotten Silence pedig nyitni fogja azt, lendületes és fiatalos death/thrash metallal.
  
  Azonban a történet nem áll meg a koncerteknél, hiszen több nem zenei program is lesz az esemény keretein belül. A legkomolyabbnak az Anima Prizma Mozgásműhely műsora ígérkezik a kertben este 11 órakor. A csoport a tüzet, a táncot és az akrobatikát fogja egybe kovácsolni egy különleges műsor keretében az éji térben. A tavaly már megismert extrém show is helyet kap történetben. Újra megtekinthetjük, hogy milyen az, amikor felhúznak a levegőbe valakit, hátába akasztott kampók segítségével. A dirTIes esetében nem szimpla divatbemutatóra kell gondolni, sokkal inkább olyan színpadi show-ra, melynek középpontjában a ruhák állnak. A fashion show-k alapjául a vadóc, lázadó szellem szolgál, olykor-olykor egy kis fétis jelleggel megfűszerezve. Nem csupán a divatról szól, egy kicsit színház, olyasvalami, amivel nem találkozunk minden nap, figyelemfelkeltő, néha meghökkentő. Szipál Péter fotóművész délután 3 órakor fogja megnyitni Ódor Enikő kiállítását Veni et Vidi címmel, amely keretében tetoválásokról készült meghökkentő szépségű képeket tekinthetünk meg.
  Természetesen a tetoválásverseny szuperdöntőjére is az est folyamán kerül sor. A legszebb tetkós lányok és fiúk komoly nyereményekkel térhetnek haza.
  A DürerKert idén is Tattoo The Sunba fog kicsit öltözni, hiszen a kertfalak és a belső folyosók is fénnyel lesznek festve. A tökéletes hangulathoz már csak te kellesz, de úgyis jössz....
  
  Teljes program:
  Kert:
  
  Tetoválás fotó kiállítás megnyitó
  Tetoválások döntője
  diRties fashion show
  Lost Continent
  Tetoválások eredményhirdetés
  Extrém show
  Cadaveres
  Anima Prizma Mozgásműhely
  
  Nagyterem :
  
  Watch My Dying
  Scary Guyz (a Metallica Kill ´em All albumának teljes előadása, a kiadás 30. évfordulójan)
  Omega Diatribe
  
  Kisterem:
  
  Begotten Silence
  Dash
  ScerrA
  Don Gatto
  Sleepless
  Samas
  
  III. Tattoo The Sun Tetoválásverseny – küldd be te is a tetkód!
  Jegyár: 1000 Ft
  
  A tavalyihoz hasonlóan idén is várják a szervezők a tetoválásokat a Tattoo The Sun Tetoválásversenyre.
  Első körben a beérkezett like-ok alapján kerül be a döntőbe 20-20 lány és fiú, majd a helyszínen (Bp, DürerKert, július 13.) a szakmai zsűri fogja eldönteni, hogy kin vannak a legszebb tetkók.
  
  A versenykiírás:
  A legszebb tetoválásokat a következőképpen fogjuk kiválasztani:1. Küldj jó minőségű, tetováló stúdiós logó nélküli, 1000x1500 pixel méretű és 72 dpi felbontású fotót (kb 500 KB) a tetoválásodról a tattoothesun@gmail.com címre. A küldött file NEVE a NEVED legyen. (plö: Tóth Béla esetén tothbela.jpg) A fotókat max 72 órán belül tesszük fel.2. Feltöltjük a fotót a Tattoo The Sun Facebook oldalra (facebook.com/TattooTheSunFestTetovalasVerseny).3. Oszd meg a barátaid között a kép linkjét, és a 20-20 legtöbb like-ot kapó női és férfi tetoválás kerül be a döntőbe.4. A július 13-i a Dürer-es döntőn szakmai zsűri fogja kiválasztani a legjobb 3-3 (női és férfi) tetoválást. A tetoválásokat a helyszínen személyesen a zsűri előtt kell megmutatni.
  
  Tetováltak versenye nyeremények (fiú-lány kategória):
  
  1. helyezett:
  15.000 Ft értékű tetoválás/piercing utalvány
  Tetováló Magazin 1 éves előfizetés
  5.000 Ft értékű zenekari merch ajándékcsomag
  2 db belépő 1 éven keresztül a Powerground Management budapesti rendezvényeire.
  
  2. helyezett 10.000 Ft értékű tetoválás/piercing utalvány
  Tetováló Magazin 1/2 éves előfizetés
  5.000 Ft értékű zenekari merch ajándékcsomag
  2 db belépő 1/2 éven keresztül a Powerground Management budapesti rendezvényeire.
  
  3. helyezett
  5.000 Ft értékű tetoválás/piercing utalvány
  3.000 Ft értékű zenekari merch ajándékcsomag
  1 db belépő 1/2 éven keresztül a Powerground Management budapesti rendezvényeire.
  
  Fontos infó, hogy nem a tetoválókat, hanem a tetováltakat díjazzák. Ez a buli leginkább a tetováltakról és a zené-ről szól!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó helyszín: 

Dürer Kert - Budapest

 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 kiemelt 
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
  
Két évtizedes életművét foglalja össze, és egy friss jubileumi dalcsokrot is bemutat szeptember 24-én Budapesten az Il Divo

The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 piggy d    the konincks    mole listenig pearls    gackt    blink-182    james cameron    vale of tears    de-phazz    karen carroll    filmbox    khold    bővebb információk:    masterica    rise against    gogol bordello    avantasia    arany    die knappen    abraham lincoln    sziget 2012    másfél    spirit blue    való világ    johnny knoxville    hupikék törpikék  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!