hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2013. május 15. szerda   04:46
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Hangolj Volbeat-tel a Hegy´re
2013. június 25- 30. Tokaj

  A Borsodi Hegyalja Fesztivál és a Concerto Music bemutatja: június 18-án új lemezével érkezik a Volbeat. A dán csapat Budapesten a PeCSa Music Hallban ad koncertet, amire a spéci Hegyalja-Volbeat Bérlet május 14-től 9600 forintos kedvezménnyel váltható. A Volbeat-Hegyalja Bérlettel a budapesti koncert mellé az igazi fesztivál is jár, több mint 200 külföldi és magyar Hegy´ fellépővel. Köztük a Slayer, az Asking Alexandria, a Down, a Skindred, a Metallica egykori legendás basszusgitárosa, Jason Newsted új csapata, a Newsted, a The Devil Wears Prada, az Every Time I Die. És ez még csak néhány név az igazi fesztiválra érkező csapatok közül.
  
  A Volbeat számára már-már hagyomány, hogy új nagylemezeivel rendre a dán slágerlisták élén landoljon. A 2007-es Rock the Rebel/Metal the Devil például az első metálalbum volt, amely azonnal a listák élén mutatkozott be hazai pályán, a legnagyobb példányszámban eladott lemezként. A budapesti koncert annál is inkább izgalmas lesz, mert a zenekarhoz idén februárban egy igazi metállegenda csatlakozott. Az Anthraxot elhagyva Rob Caggiano gitáros fejében az is megfordult, hogy leteszi a lantot, de ennél sokkal inkább vágyott egy új, kreatív zenekari környezetre művészi kiteljesedéséhez, amelyet végül a Volbeatben meg is talált. A srácok igazán egymásra találtak, a közös munkáról valamennyien szuperlatívuszokban beszéltek. A most megjelent, Outlaw Gentleman & Shady Ladies című Volbeat-lemez készítésekor Caggiano már a dán banda teljes jogú tagja volt.
  
  Az igazi hegyaljás arcoknak szereztünk jegyet a Volbeatre
  A Hegyalja Fesztivál rajongói egy ritkaságszámba menő akcióban extrakedvezményes kombinált jeggyel juthatnak be a budapesti bulira: a Hegyalja-Volbeat Bérlet a Volbeat koncertje mellett az idei Hegyalja Fesztivál heti bérletét is magába foglalja. A spéci belépővel akár még a Győr-Tokaj, a Budapest-Tokaj vagy a Nyíregyháza-Budapest utazás teljes költsége is megspórolható, sőt a megtakarított 9600 forintból még sörre vagy egy jó borozásra is futja, főleg, hogy a Hegy´re idén is mindenki féláron utazhat. A Volbeat-Hegyalja Bérlet a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában érhető el, összesen 22.300 forintért (31.900 forint helyett).
  
  A budapesti Volbeat-buli kiváló kezdet, hiszen a Hegy´ szervezői idén is elkényeztetik a legkeményebb műfaj rajongóit. Június 25. és 30. között Tokajban nem kisebb nevek izzítják majd a Tisza-parti éjszakát mint a Slayer, az Asking Alexandria, a Down, a The Devil Wears Prada, az Every Time I Die vagy az exMetallica tag, Jason Newsted. Az idei 14. Hegyalja Fesztiválon visszatérő vendégként újra tiszteletét teszi, és szokásához híven, forró, fékezhetetlen bulit celebrál majd a newporti Skindred, de hasonló őrület várható a hazai klubélet egyik leghúzósabb bandája, a Subscribe nagyszínpados koncertjén is.
  Volbeat-Hegyalja Bérletek
  
  Borsodi Hegyalja Fesztivál – Igazi Fesztivál igazi arcoknak
  A Hegy´ az a hely, ahova vissza kell térni, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár benneteket. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeitek a világörökség részévé válnak.
  Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy´ nyitja a nyarat.
  
  A külföldi fellépők mellett Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhattok. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között könnyedén munkát is találhattok.
  Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 liszt    craig taborn    psycho mutants    macabre    tom cruis    pszichoszingli    bérczesi    darkest era    warrant    arkhorrl    crow 7    suicide silence    still got the blues    másnaposok 2.    death dta    a hobbit    lourdes    liszt    emmure (usa)    rocktusa    war of ages    slayer    cillian murphy    casketgarden    keith richard  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!