hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2013. március 29. péntek   15:38
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A húsvéti nyúl is Hegy´-bérletért áll sorba


  A Quimby és Scooter megsúgta, mivel készül az idei Hegyaljára. A Metallica egykori legendás basszusgitárosa, Jason Newsted új csapatával már szintén a Hegyalja fellépés programját tervezi. A Slayer, a Skindred, az Asking Alexandira az óráit a Hegyaljához igazítja hétvégén. A Subscribe nem csak nyaralni és horgászni jön Tokajba, de koncertfilmet is forgat a nagyszínpados Hegyalja koncertről. Az Anna & The Barbies pedig éppen újraírja a fesztiválrepertoárját. Minden készen áll ahhoz, hogy az idei húsvét a legmozgalmasabb nyárindító fesztiválra hangolódás jegyében teljen. Érdemes szorgalmasan locsolni, és aztán rögtön becélozni a legközelebbi jegyirodát, hogy biztosan jusson még a kedvezményes árú Hegyalja bérletből. Ugyan félre van még téve akciós bérlet azoknak, akik húsvét után vásárolnák meg a kedvezményes Hegyalja Fesztivál belépőt, de azért érdemes sietni.
  
  Már csak kevesebb, mint 90 nap van hátra a 14. Hegyaljáig. A közönség-kedvenc magyar zenekarok a nagy nyári hegyaljás beindulásra hangolják már a gitárokat, zsírozzák a potmétereket, és a húsvéti nyúl is lázasan készül a fesztiválszezonra, amely idén a Hegyalján egy óriás bulival veszi kezdetét. Amint véget ért az ünnepi locsolószezon, érdemes a tojások mellé összegyűjtött ajándékforintokkal a legközelebbi jegyiroda felé venni az irányt, mert már erősen fogynak a kedvezményes árú fesztiválbérletek, és az akciós bérletvásárlási időszakból már elindult a visszaszámlálás. A kedvezményes heti bérleteket a leggyorsabbak áprilisban még 16,900 forintért, diákáron pedig 14.500 forintért válthatják meg, és a csak a Hegy´ régió lakóinak járó extra kedvezményes Mi Fesztiválunk bérletből is van még tartalékban azoknak, akik áprilisban váltják meg a belépőt az év bulijára.
  
  A Scooter, Jason Newsted, a Metallica egykori legendás basszerosa, a Subscribe, a Quimby is a Hegy´re készül húsvétkor
  Az idei Hegy´ fellépői is lázas készülődéssel töltik ezeket a napokat. A techno-hardcore legenda Scooter legnagyobb slágereit állítja csatasorba a nyárindító őrületre. A német banda epikus felvételeit egy különleges, díszdobozos gyűjteménybe rendezte, az első korongokat az igazi rajongók már biztosan beszerezték. A Hegy´-re már-már hazaérkező banda a legütősebb ságerekből összeállított repertoárral a Tisza-parton forrósítja fel a júniusi estét.
  
  Ugyancsak nagy pörgésre számíthatnak a drum & bass nagykövet Dieselboy rajongói, de az ex-sepulturás Igor Cavalera is kíméletlen szettel készül megmutatni a Hegy´ közönségének, hogy miről szól egy vérbeli „electrock” buli. Azt pedig már a húsvéti nyuszi is tudja, hogy senki nem fog túl sokat pihenni a Stanton Warriors fellépésén, levezetésnek pedig a Koan Sound buliján koptathatják majd a hegyaljások a nyúlcipőket.
  
  A Metallica egykori legendás basszere, Jason Newsted jelenleg is a stúdióban tépi a húrokat vadiúj bandájával, hogy júniusra a legjobb formában legyen és a legfeszesebb ritmusokkal vegye le a lábukról az igazi fesztivál igazi arcait.
  
  Természetesen a hazai zenekarok is izgatottan várják a fesztivált, közülük többen már-már őslakosnak számítanak a Hegy´-en. A fékezhetetlen ceremónia-mester, és egyben tokaji rezidens Subscribe komolyan készül a nyári beindulásra. A srácok a szokásoknak megfelelően nem csak koncertezni érkeznek a Hegy´-re, hanem nyaralni is járnak Tokajba, így a legizgalmasabb nyári élményeik minden évben kelet-magyarországi fesztiválfővároshoz, Tokajhoz kötődnek. Amellett, hogy a rajongók délelőttönként akár együtt is pecázhatnak a Tisza-parton a „Subival”, a zenekar idén különleges meglepetéssel is készül. Mint azt Csongor Bálint, a Subscribe frontembere elmondta: régi álmuk válik valóra a fesztiválon azzal, hogy egy igazán dögös koncertfilmet forgatnak majd a nagyszínpados fellépésükről, ami később egy dvd formájában igazi Hegy´ és Subi ereklyeként kerül majd a rajongók polcaira.
  
  A Hegy´-re „előre megfontolt szándékkal” készül az Anna & The Barbies is. A hazai underground egyik legelszántabb és legexpresszívebb zenekara már elkezdte izzítani a rakétákat az idei nyárra, és legújabb lemezének dalaival írta újra repertoárját. Pásztor Anna és kollektívája azt vallja, hogy a fesztivál a zenészek karácsonya, így egy, az új slágerekkel feltupírozott, „zúzós” programmal állnak majd színpadra, amit csak végigkiabálni tud mindenki, aki él és mozog a színpad környékén.
  
  Különleges bulira számíthatnak az egyik legütősebb magyar bulibrigád, a Quimby rajongói is. A zenekar az év elején számos új dalt készített, majd a stúdiómunkák után erdélyi és európai turnéra indul. Azt ugyan még nem tudni pontosan, hogy mikor jelenik meg a Quimby új nagylemeze, de annyit Kiss Tibor, a zenekar frontembere elárult, hogy az idei fesztiválszezonban már hallhatják az új szerzeményeket a rajongók. „Egy fesztivál mindig érdekes egy bandának. Ez az a környezet, ami a legjobban hasonlít a zene ősi ünnepére, ahol az emberek a szabad ég alatt együtt, közösen hangolódnak rá a dalokra„ - fogalmazott a Quimby énekes-gitárosa.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 spirit of pink floyd show    sepultura    ék    vended    svoid    matthew macfadyen    dynamite    maria brink    30 y    bankrupt    isis    death by stereo    lady gaga    paganfest    scott glenn    szokolay-dongó balázs    yonaka    apocalyptischen reiter    mena suvari    heaven shall burn    bandanas    tim burton    könyvtár    kevin bacon    saint deamon  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!