hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2013. március 25. hétfő   05:56
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Kiszivárogtatták az első neveket az EFOTT-osok
2013. június 25-30. Zánka

  Előre szólunk: az EFOTT nagyot üt idén! Június 25-30. között Zánkán több külföldi zenekar lép színpadra, mint valaha. Persze mindenki a fellépőkre kíváncsi, de a szervezők egyelőre csak finoman csepegtetik a részleteket: a hazajáró zenekarokat és az EFOTT-újoncokat. Utóbbi csoport érzéseit Pásztor Anna tolmácsolja.
  
  Annyi biztos, hogy Lovasi András és zenekara, a Kiscsillag most sem hiányozhat az ország legnagyobb hallgatói bulijának fellépői közül. A zenészek azt mondják magukról, hogy ők a „negyvenkörüliek garázsrockzenekara” – holott éppen egy újabb generáció nevelkedik rajtuk...
  
  Szintén ennek a generációnak tépi, immáron kilenc éve szakadatlanul a húrokat az Anna & the Barbies is, aki idén először lép az EFOTT színpadára. 2011-es Gombóc daluk a rádiók nagy kedvence volt hosszú hónapokig, idén pedig Kiss Tibivel (Quimby) készítették el a Márti dalát, amit sokan a „Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni…” kezdetű szövege alapján azonosítanak be. Ez az a zenekar, amit ha receptre írnának fel, jobb lenne a világ, és ezt idén már az EFOTT közönsége is tesztelheti.
  
  ”Ezt a vándorló fesztivált már régóta kinéztük magunknak, íjjal-nyíllal kergettük, és most végre mi is ott leszünk – lelkesedik Pásztor Anna, a banda énekesnője. – Nekem a fesztiválok a szívem csücskét jelentik. Ilyenkor kezdődik el az igazi zenészélet, úgy is mondhatnám, hogy a zenész karácsony. Tulajdonképpen az őszi-téli klubkoncerteken is az igazi nagy fesztiválos zúzásra készülünk fel.”
  A Barbik frontasszonya imádja az emberi történeteket: „Az egyik legszebb fesztivál-élményem egy fellépés után esett meg. A zenekarral már végignéztük a többi bandát, jól szórakoztunk és egy kicsit kótyagosan elindultam a szállás felé. Szakadt az eső, de a hajnali fényben egy rét kellős közepén megláttam egy szerelmespárt a fűben fekve csókolózni. Az olyan igazi volt.”
  
  Az ország egyik legizgalmasabb koncertzenekara, a Brains sem maradhat ki a programból. A tavalyi EFOTT-on hatalmas sikert aratott banda Zánkára még nagyobb bulit ígér, hovatovább legújabb albumának szerzeményeit is a fesztiválozó közönség elé tárja.
  
  A hab a tortán még hátra van: Zánkára jön ugyanis a Kosheen DJs. Az 1999-ben alakult brit trip-hop, drum and bass és rock zenét játszó banda ezúttal otthon hagyja énekesnőjét – Markee Substance valamint Darren Decoder a bevált slágerek mellett a legújabb zenéket hozza Magyarországra.
  
  Ennyit szivárogtattak ki most az EFOTT szervezői, de őket ismerve, ütőkártyák még bőven akadnak a zsebükben. Például a nyitó napi meglepetés, amellyel kapcsolatban egyelőre csak jót sejtetően mosolyognak…
  
  EFOTT – Csak szabadon…



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 nibutra    the karate kid    karácsony    blues revolver     noomi rapace    carcass     j.j. abrams            jaded heart    slayer    emma thompson    eat me!    the konstellation    korpiklaani    kung fu panda 2    cannabis corpse    off with their heads    karnak    no strings    james mcavoy    mytra    animations    milovice    subliminal merger    voltfolió  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!