hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2013. február 15. péntek   05:42
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Hurts és a Billy Talent is jön a VOLTra


  A VOLT szerelmeseinek Valentin napra érkezett a hír, hogy az idei fesztiválon – mások mellett – fellép a Hurts, a Billy Talent és a Papa Roach. A majd´ tucatnyi frissen bejelentett előadó közt szerepel Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, valamint a Gus Gus csapata is.
  
  A szerelmesek napjára időzített VOLTos bejelentés stílusosan a Bullet for my Valentine-nal indul. A zenekar első tanulsága, hogy létezik walesi heavy metal, a második pedig, hogy ezzel a stílussal ma is megtöltik akár a legnagyobb stadionokat. Mindent tudnak, ami eddig történt a heavy metalban, az együttes tökéletesen keveri az elődök stílusait, agresszív, gyors ütemek váltakoznak dallamos refrénekkel.
  Az izgalmas és minden igényt kielégítő lista csúcspontjaként adtak hírt a szervezők a Hurts VOLTos vendégszerepléséről. A romantikus és melankolikus brit szintipop duó első slágerének megjelenése óta népszerű Magyarországon is. Az új nagylemez, az Exile március 11-én jelenik meg, tehát nyáron Sopronban a Hurts már az új album anyagával és újabb slágerekkel teszteli a közönséget.
  Egy milliós eladási mutatókkal rendelkező punk rock együttesre oda kell figyelni. A Billy Talent pedig amúgy is több egy átlagos kanadai punk zenekarnál. A banda egyszerre hozza a húzós rockot, és a punk pop hangzást, közben pályájuk 20 éve alatt végig hitelesek tudtak maradni. Idén sem csak régi slágereikkel haknizni indulnak körbe a világban, hanem a tavaly összel megjelent új albumuk, a Dead Silence dalait bemutatva járják körbe Európát.
  A Papa Roach a nu metal nagy legendái közé tartozik és most Sopronban is megmutatják, mitől tartják őket a rock történelem részének. Koncertjükön biztosan megszólalnak egy nemzedék legnagyobb slágerei és az egyik legjobban várt eseménye lesz az idei VOLTnak.
  Martin Solveig ezúttal Sopronban mond egy hellót a közönségnek. A francia nemzetiségű DJ kiválóan képviseli hazáját szerte a világban, hiszen könnyed, érzéki és szellemes tánczenéjére eleve a franciás jelző illik igazán.
  Dub Fx már nem bizonyítani jön. Tavalyelőtt tűt nem lehetett elejteni a VOLTon a színpad előtt, ahol bemutatta utánozhatatlan produkcióját.
  Sven Väth nevével összefüggésben nem nehéz közhelyeket felidézni. A techno stílus keresztapja, az undergorund színtéren és a trendi klubokban is ugyanúgy megőrjíti a bulizókat és hatalmas bulit ígér a VOLTon is.
  A berlini techno ikon kisöccse, Fritz Kalkbrenner bátyját követve szintén a VOLT színpadára lép idén nyáron. A német DJ már évek óta nem csupán úgy él a közönség és a szakma emlékezetében, mint Paul kistestvére, manapság rekord letöltéseket produkál az online lemezboltokban és a klubokban is elismert név lett.
  Nincs mese, a drum´n´bass újra menő a klubokban és ennek legslágeresebb képviselője DJ Fresh, aki tavalyelőtt robbantott a Nextlevelism albummal. Az angol DJ nem új arc a klubokban. Mindent tud, kíváncsian várjuk tehát, hogy feszes, ugrálós drum´n´bass partit vagy táncolós, slágeres klubestet varázsol elő a VOLTon a lemeztáskájából.
  Az ausztrál Parkway Drive pörgős, kőkemény, agresszív számaira ugyanúgy bólogatnak a sokat látott HC rajongók, mint a tizenéves deszkások. Látni és hallani kell, még akkor is, ha megvan a veszélye, hogy leviszi a fejet a hangerő.
  2013-ban a zenében minden, ami izlandi, az menő. Ebből a menő társaságból is a legkifinomultabb popslágerekkel dolgozó Gus Gus a legkellemesebb koncertélmény. A júliusi hőségben mindenesetre biztosan üdítő lesz az a kifinomult, melankolikus, fagyos-romantikus stílus, ami rájuk és az izlandi előadók többségére jellemző.
  
  A világsztárok mellett sokan persze arra is kíváncsiak, hogy négy és fél hónap múlva hol lesz a 21. VOLT. Erről részleteket továbbra se árultak el, a szervezők de azt megerősítették, hogy 2013-ban is Sopron ad otthont a VOLT Fesztiválnak.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 distrust    jay chou    james newton howard    mission: impossible 4    paul walker    idea implant    whispered    waking the cadaver    admiral’s arms    szerelem    fury uk    open air    beholder    greg graffin    windfall    mortician    johnny roger    the amazing spider-man    starset    unisonic    simon pegg    rotten sound    alestrom    péterfy bori    deep inside  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!