hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2012. december 20. csütörtök   06:16
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Igazi fesztivál igazi arcoknak – karácsonyra is Hegyalja bérlet


  A Mikulás már hozott egy Hegy´ csomagot, de a Hegyalja Jézuskája még nagyobb arc. Bekerül a Hegy´ karácsonyfája alá masnival átkötve a Down élén az ex Pantera vezérrel, a Scooter, az Anti-Flag, a Skindred, az Ensiferum, Dieselboy, a Between The Buried And Me és Reso. És a karácsonyi Hegy´ csomagban ott lapul még a 2013-as Hegy´ bérletet is, december 31-ig akciós karácsonyi áron.
  
  A Mikulás csomagból előkerülő fellépők után itt is a Hegy´ Jézuska, hogy az igazi fesztiválcsomaggal sokkoljon. Nyolc fellépővel érkezett, és a karácsonyi csomagban ott lapul a december 31-ig akciós 14.500 forintos Hegy´ bérlet is. A már csak idén felhasználható SZÉP kártyára töltött pénzek és az Üdülési Csekkek december 31-ig még Hegyalja bérletre válthatók.
  
  Sokat kellett várni arra, hogy az ex Pantera vezér, Phil Anselmo szupercsapata, a Down újra ellátogasson hazánkba, de júniusban végre Tokaj felé veszik az irányt, hogy egy hatalmasat zúzzanak a Hegy´ nagyszínpadán. A stoner rock alapegyüttese The Purple című új EP-je anyagát is hozza magával, amelyről a klip verzióban is élvezhető Witchtripper című dal tökéletes aláfestés lehet szaloncukor kötözgetéshez.
  
  A Jézuska természetesen azokra is gondolt, akik parti kedve a legjobb techno, hardcore és trance ütemek hallatán jön meg. A német techno-hardcore legenda, a Scooter sem bírta sokáig Hegy´ nélkül, 2013-ban visszatér, hogy a hegyaljások egy összefüggő, hömpölygő tömeggé alakulva H.P. Baxxterrel együtt üvölthessék: Hyper, hyper!
  
  Egy másik igazi legenda, az Anti-Flag sem hagyja ki Tokajt nyári turnéállomásai közül. A pittsburghi punk rock banda friss The General Strike albumáról zenél a hegyaljásoknak. Aki szeretné, hogy a Gun Star tetoválását Justin Sane is jól lássa, annak érdemes már most lefoglalni a helyét az első sorba.
  
  A Skindred úgy veszi be a Hegyalját, mintha csak haza jönne, a 2012-es emlékezetes koncertje után Benji Webbe csapata hogyan is tudott volna nemet mondani a hegyaljásoknak, akik újra akarják a csapatot. A walesi rock bandát nehéz lenne bekategorizálni, hiszen zenéjükben megtalálhatóak a hardcore, a heavy metal, a punk, a jungle, a reggae, a dancehall, a ska vagy éppen a hip hop stílusjegyei. Aki még nem hallotta, az jól teszi, a Hegyalján 2013. június 25-30. között saját maga teszteli a zenét.
  
  Nem csak a legjobb csajok és legvagányabb pasik, de a finn vikingek is a Hegy´re jönnek melegedni jövő júniusban. A hősies folk metált toló Ensiferum torzított gitárhangok és dallamos szintetizátorszólók kíséretében hozza el Tokajba a finn vikingek legendás mondavilágát. A Petri Lindroos vezette banda megmutatja azt is, hogy a 2012-es Unsung Heroes album milyen jól sikerült.
  
  Egyenesen Brooklynból érkezik a Hegyaljára az ikonikus drum and bass dj Dieselboy. Az igazán komplex és egyedülálló mixjeiről ismert Damian Higgins már közel két évtizede pörgeti a lemezeket.
  
  Új lemezzel jön a tokaji szőlőhegyek közé a Between The Buried And Me is. Az amerikai progresszív metál banda októberi budapesti koncertje után a csapat 2013 júniusában a többi hegyaljás világsztárral együtt érkezik az igazi fesztiválra. Júniusban legújabb, The Parallax II: Future Sequence című albumuk dalaival járul hozzá az igazi Hegyalja hangulathoz.
  
  Akiknek a dubstep adja az ívet igazán, Alex Melia azaz Reso setjét ne hagyják ki. A wobble, a hypercrunk, a breaks, a wonky, a hip-hop és a drum and bass világában is otthonosan mozgó 27 éves brit lemezlovas új Tagram című korongjával készül a magyar közönségnek.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 quimby    amy winehouse    depp    gloryful    első osztályú vidéki srácok    conjurer    toxic waltz    the bourne legacy    helena bonham carter    dereng    steam engine    garbage    dragon hunters    hierophant    expired passport     emarosa    james keenan    life as we know it    szabó balázs    nvyllund    badacsonytördemic    manticora    angerseed    paul giamatti    spread eagle  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!