hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
magazin [asztaltársaság]  2012. július 13. péntek   05:18
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Sági Szilárd Dukai Reginával és Tatár Csillával kavart Spanyol olivabogyót kóstoltak a sztárok


  A spanyol olivabogyó nem csak egészséges, de finom is. Ez derült ki a tegnapi sajtótájékoztatón, ahol az Iberostar séfje Miguel Millera, Sági Szilárd gasztrokibiccel közösen készített ízletes marinádokat. Az eseményen részt vett Tatár Csilla is, aki megmutatta, hogy nem csak a képernyőn, hanem a konyhában is otthonosan mozog. Nagy Adri, Iszak Eszti, Dukai Regina, Baricz Gergő, a Nyári lányok, Vastag Tomi és az Apolló 23 tagjai is belekóstoltak a spanyol ételkülönlegességekbe.
  
  Izgalmas olivabogyó marinádokat készített hazánk legjobb spanyol szakácsa és Sági Szilárd, aki szintén Spanyolországban tanulta ki a konyhaművészet titkait.
  ”Négy évet éltem Spanyolországban, amit abból az időszakból a legjobban hiányolok, az a nagy vásárcsarnok, ahol körülbelül 5 méter hosszan csak különböző olivabogyók voltak a standokon, némelyik már bekeverve, így egyből a szívemhez legközelebb állót tudtam kiválasztani – mesélte Sági Szilárd. – Azért örültem ennek az eseménynek, mert megmutathattam, hogy milyen egyszerű elkészíteni ezeket a finom ételeket. Most magyaros ízekkel szemléltettem, hogy a spanyol olivabogyó számtalan módon variálható. Némi érzékkel bárki hozzátehet bármit, ami a keze ügyébe kerül, ezt a könnyű ételt nem lehet elrontani” – tette hozzá a gasztrokibic, aki eseményen sokhagymás-tökmagolajos és mangalicás-bazsalikomos marinádokat készített.
  
  A rendezvényen a hazai sztárvilág színe-java megkóstolta a spanyol olivabogyóból készült ételkülönlegességeket és döntött úgy, hogy kalóriadús snackek és chipsek helyett inkább a spanyol bogyót választja, ha nassolásra vágyik. Iszak Eszti, Nagy Adri, Baricz Gergő, a Nyári lányok, Vastag Tomi, az Apolló 23 és Dukai Regina közösen próbálták ki a helyszínen készült ételeket, utóbbi ráadásul ki is próbálta magát a marinád készítés művészetében: Regina önként jelentkezett, hogy segítsen Sági Szilárdnak és Miguel Millerának a finomságok gyártásában.
  
  Az esemény végén Tatár Csilla, - aki híres arról, hogy nem tart otthon egészségtelen ételeket-, Szilárddal közösen készítette el a magyaros alapanyagokkal felturbózott marinádokat.
  
  ”Rólam tudni lehet, hogy soha nem tartok a konyhámban egészségtelen dolgokat, például chipset – mesélte Tatár Csilla. – „Főzni viszont nagyon szeretek, sokszor rendezünk vacsorát a barátainknak, amihez a spanyol olivabogyó nagyon praktikus. Gyorsan elkészül és előételként szoktuk nassolni, miközben beszélgetünk és borozgatunk, ami a bogyóknak hála, nem száll a fejünkbe. – tette hozzá Csilla, akitől azt is megtudtuk, hogy a kedvenc olajbogyója az, amelyiknek mandula van a közepén, és hogy azért imádja a gyümölcsöt, mert mindig a nyarat juttatja eszébe.
  A közös főzés után a sajtótájékoztató résztvevői felszabadult mediterrán hangulatban kóstolták végig a legjobb spanyol olivabogyóból készült marinádokat.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 apey & the pea    destruction    svoid    frankenstein    fészer    rise and fall    zombie11    venom inc    dream theater    aquileia ostroma    Üvegtigris    dark wave    botanica    iron maidnem    job for a cowboy    beast in black    helstar    európai unió    halflives    christopher nolan    amd    nemes márton    des filles et des riffs    petendi tamás    igor  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!