hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2012. június 20. szerda   04:40
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A héten startol az ötödik Fishing on Orfű


  Június 21-én immáron ötödször nyitja meg kapuit az orfűi Panoráma Camping a Fishing on Orfűre érkező fesztiválozók előtt. A családias és barátságos hangulatáról híres alterfeszt idén is rengeteg zenei- és nem zenei programmal kedveskedik a látogatóknak, 2012-ben egy hagyomány azonban megszakad: a nyitónapon Rátgéber László nem próbálja meg átugrani az orfűi tavat.
  
  Pedig a rátgéberi mutatvány – ami az évek során a fesztivál egyik védjegyévé vált – eddig minden évben megrendezésre került, ráadásul ez az esemény nyitotta meg ünnepélyes keretek között a Fishinget. Ez a hagyomány idén megszakad, de nem azért mert Rátgéber feladná. Rátgéber László idén ismét nekigyűrkőzik, hogy legyőzze a tavat, viszont az ünnepélyes tóátugrási kísérlet idén szombaton kerül megrendezésre. A legendás kosárlabdaedző ezennel biztos a dolgában: ígérete szerint 23-án az egyik partról elrugaszkodva a tó túlpartján ér majd földet. Ám ezennel számos kihívója is akad – többek között derék orfűiek és válogatott zenészek – akiknek eltökélt célja, hogy megmutassák, hogyan kell a tavat átugrani, ha már a Mesternek eddig nem jött össze. A részletekért tessék szombat délután 15:00-kor a Pécsi-tó partjára fáradni.
  
  Már hírül adtuk, hogy az idei FOO Védőszentje nem lesz más, mint Bödőcs Tibor. A pénteki nap során a népszerű humorista számos programmal és szokatlan performansszal szórakoztatja majd a nagyérdeműt: sajátos módszereivel idegen civilizációkkal próbál majd kapcsolatba lépni, pénteken du. 3-ra pedig fessönsót szervez az Uránia nagyszínpad elé, méghozzá a kortárs, vidéki élet tárgyi kultúrájából szemezgetve. Mindezeken felül a népi-urbánus harmónia élharcosa pénteken bárhol feltűnhet a fesztivál területén!
  
  A labdarúgás szerelmeseinek jó hír, hogy a fesztivál ideje alatt is zajló futball EB éppen aktuális mérkőzéseit a Fishing látogatói is figyelemmel kísérhetik majd: A Szenes sátorban felállított kivetítő előtt szurkolhatnak majd kedvenceiknek a sportág kedvelői.
  
  A szervezők sajnálattal jelentik be, hogy a francia Inspector Cluzo lemondta orfűi fellépését. Az őrült előadásairól híres rockduó egy másik felkérése miatt törölte Fishinges koncertjét. Helyükre a közkedvelt magyar alter-pop formáció, a Nemes András vezette Pluto érkezik majd.
  
  Akinek pedig nem lesz kedve vasárnap hazamenni, azt a szervezők az idén először megrendezésre kerülő levezető napra invitálják a tóparti parkolóba: a falunapi hangulatot megidéző plusz napon lép fel 17:00-kor Aranyosi Péter, akit 18:00-kor a Maszkura és a Tücsökraj, majd 20:00-kor a Szalonna és Bandája követ. A vasárnapi programok ingyenesek!
  
  Bérletek június 20-ig 9600 Ft-ért, a helyszínen 11000 Ft-ért válthatóak. Napijegyek korlátozott számban 4600 Ft-ért vásárolhatóak. Jegyek kaphatóak országosan az Interticket hálózatában, vagy a http://fishingonorfu.jegy.hu weboldalon.
  
  
  
  



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Facebook

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
Áprilisban rendhagyó táncházi események és új táncházak a Fonóban
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 death dta    bruce springsteen    gotthard    amaranthe    as december falls    korál    hang-súly    neal morse    despicable me    ági és a fiúk    amputated    o´sullivan    little fockers    live on ten legs    josh homme    club ’68    finntroll    ridley scott    hatóságilag tilos    szalay péter    babel sound    thornwill    zsikla mónika    moonspell    ez basic  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!