hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2012. május 16. szerda   04:51
nincsen hozzászólás

szerző: Toki
Armin jön Björk helyére
Bővült a Balaton Sound fellőpéinek névsora!

  A trance univerzum legismertebb, egymás után négyszer a világ legjobbjánal kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a Björk által hagyott űrt a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában. Jön továbbá a Balaton-partra a mainstream elektronikus zene kiválósága, Calvin Harris, a tracket jegyző nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig. Jön a formabontó techno anyagairól ismert Guy Gerber, a Grammy-díjas alternatív hip-hop banda, a De La Soul (USA) és egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció, a Tale Of Us.
  
  Nem kellett sokáig várni, hogy ki tölti be a Björk betegsége okán keletkezett hiatus a Sound programjában. Armin van Buuren a trance univerzum legismertebb DJ-je és producere, négy elementáris erejű, illetve rendkívül sikeres album szerzője, a majdnem hatszázadik adásánál tartó, tizenöt milliós törzsközönséggel rendelkező A State of Trance műsorvezetője, akit 2007 és 2010 között négyszer választott a világ legjobbjának a DJ Magazine. Armin live szettjeire a világ minden pontján több tíz ezer ember mozdul meg egyszerre, és neve mindig az első vonalban szerepel a legnagyobb könnyűzenei fesztiválokon. Hősünk, akinek kegyeiért és mixeiért világsztárok versengenek, tavaly a Heineken Balaton Soundon nagyszabású cinetrance víziójával, a Mirage albummal villogott, de idén ismét készen áll arra, hogy letegye névjegyét a minőségi trance partikért rajongó magyar közönség előtt.
  
  Calvin Harris ma az egyik legnagyobb név a mainstream elektronikus zene világában. Az énekesként, dalszerzőként, producerként és DJ-ként is mindig első rangú teljesítményt nyújtó skót aranyifjú Eddig két szólólemezt jelentetett meg és idén nyáron újabb nagy dobásra készül, hiszen a hírek szerint hamarosan megjelenik új albuma.
  
  2012 nyarán élőben szólal meg Zamárdiban az utóbbi idők legkedveltebb bulislágere, a Hello. Most már biztos, hogy a tracket jegyző nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig is fellép a Heineken Balaton Soundon.
  
  Guy Gerber, az izraeli DJ és producer hazája top elektronikus zenészei közé tartozik, de neve jól ismert a nemzetközi e-zenei színtéren. Rendszeres vendége a világ legnagyobb partiközpontjaiban, Detroitban, Ibizán, Berlinben és Londonban megrendezett buliknak.
  
  Grammy-díjas alternatív hip-hop banda Long Islandről: ők a De La Soul. Több mint húsz éve tartó karrierjük hip-hop nemzedékeket inspiráló kultikus albumokról, fontos szakmai díjakról, illetve felejthetetlen koncertekről szól. Senki sem kérdőjelezi meg, hogy ők a Native Tongue néven elhíresült hip-hop mozgalom legfontosabb előadói.
  
  A Tale Of Us egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció: a duót alkotó, olasz felmenőkkel rendelkező két zenész közül Carmine Conte Torontóban született, míg Matteo Milleri New Yorkban látta meg a világot, míg közös székhelyük jelenleg Európa legzajosabb elektronikus zenei központja, Berlin. Eklektikus zenéjük a house, a techno, a nu-disco és a pop világából merít ötleteket, produkciójukkal pedig már letették névjegyüket a legnagyobb európai és amerikai bulikban.


Kulcsszavak:
  balaton sound 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Balaton Sound

 kapcsolódó cikkek: 

Élő ősbemutató a Balaton Soundon

B my Lake a Balaton Soundon

Balaton Sound 17´

Balaton Sound diákjegyek december 1-től

Közkívánatra! VOLT és Balaton Sound 17´ időpontok
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 valerian swing    kobalov    obscene extreme    gyalázat    aquileia ostroma    cliff burton    eddie vedder    sigh    chrisopher nolan    susan tedeschi    darkrise    gloryful    lordi    metsatöll    die knappen    calico island    darkane    therion    agatha christie    natasha shneider    szarka gyula    system of a down    attack attack    jucifer    agentea  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!