hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2012. május 2. szerda   04:18
nincsen hozzászólás

szerző: Toki
Féláron jöhetnek a hűséges visszatérők a jubileumi Szigetre
2012. augusztus 6- 13. Óbudai–Sziget

  Május elejétől - a helyszíni hetijegy árából - 50%-os kedvezményt kínál a Sziget hűséges legalább már három korábbi Szigeten részt vett - látogatóinak a jubileum alkalmából. A 20. Sziget további kedvezményeket is tartogat, valamint idén az OTP Bank és a MasterCard jóvoltából egy tágabb lehetőségeket biztosító, kényelmes és biztonságos fizetési élményt nyújtó eszközt is bevezet a korábban alkalmazott készpénzmentes fizetési megoldások mellett.
  
  Azt szeretnénk, hogy a jubileumi fesztiválon minél többen együtt ünnepelhessünk. A mi ajándékunk e jeles alkalommal az, hogy jelentős kedvezményt kínálunk a hűséges látogatóinknak mondta Gerendai Károly, a Sziget alapító-főszervezője a Sziget sajtótájékoztatóján, ahol kiderült, hogy féláron vásárolhat bérletet az, aki valamilyen módon igazolja, hogy gyakori, legalább három különböző évben látogatója volt az elmúlt tizenkilenc alkalomból a Szigetnek. A jelentős kedvezménnyel azok élhetnek, akik a Sziget emlékeket összegyűjtő blogoldalra, a www.mienkasziget.hu-ra olyan relikviák fotóit, a Szigeten készült képeket vagy emlékezetes történeteket töltenek fel, amik bizonyítják, hogy feltöltői gyakori visszatérők a rendezvényre. A regisztráció és a bizonyítékok beküldése, azok ellenőrzése és jóváhagyása után válik jogosulttá a látogató a kedvezményre, amihez mindössze egy saját névre szóló OTP Maestroˆ PayPass Fesztiválkártyát kell igényelnie május 2. és július 15. között - valamelyik OTP bankfiókban. A közös együttműködés alkalmából az OTP Bank kedvezményes díjú, egyedi fesztiváldesignnal ellátott kártyákkal kedveskedik a fesztiválozóknak. Természetesen azokról sem feledkezünk meg, akik eddig is hűséges ügyfeleink voltak, a kedvezményt ugyanis valamennyi az OTP Bank által kibocsátott, saját névre szóló Maestro vagy MasterCard PayPass kártyával igénybe lehet venni, persze amennyiben hűséges Szigetlátogatóról van szó mondta Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese. A kártyabirtokos saját személyazonosságának igazolása, a visszaigazoláskor kapott kedvezményre jogosító, úgynevezett promóciós kód és a saját névre szóló OTP Maestro vagy MasterCard PayPass bemutatásával kapja meg majd a karszalagot, ami nem átruházható, hiszen egyből a látogató kezére kerül.
  
  Természetesen azoknak a visszatérő látogatóknak sem kell kétségbe esniük, akik már megvették a bérletet, hiszen ha beküldik a bizonyítékokat, bemutatják a kódot és a nevükre szóló OTP Maestro vagy MasterCard PayPass bankkártyát, a jegyár különbözetét visszakapják, tehát végül ők is csak 31.500 forintot fizetnek az ottalvós vagy 27.500 forintot a hazamenős bérletért.
  
  Egy olyan rendszert kellett kidolgoznunk, ami biztossá teszi, hogy a jogosulatlan jegyüzérek nem tudnak visszaélni ezzel a jelentős kedvezménnyel tette hozzá Gerendai. - Mindamellett ez egy olyan renkívüli lehetőség, ami miatt mindenképpen megéri végigjárni ezt az egyébként nem túl bonyolult folyamatot. Aki pedig minden kétséget kizáróan igazolni tudja, hogy az összes eddigi Szigeten látogatóként részt vett, annak ingyen lesz a huszadik.
  
  A készpénzmentes fizetési eszköz nem újdonság a Szigeten, hiszen két éve kísérleti jelleggel, tavaly pedig már az összes fesztiválon kártyás fizetést vezettek be a szigetesek. Meggyőződésem, hogy nem csupán a változatos programstruktúra és a Sziget-feeling miatt választottak minket Európa legjobb fesztiváljának, hanem azt is elismerték ezzel, milyen előremutató, innovatív megoldásokkal igyekszünk kényelmesebbé tenni a fesztiválozók életét mondja Gerendai.
  
  A korábbi készpénzmentes fizetési rendszerek megtartása mellett idén a Sziget egy nagyobb lépést tesz ezen a téren: a jubiluemi Szigeten már MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártyával is lehet fizetni. Hemberger András, a MasterCard Europe regionális üzleti vezetője ennek kapcsán elmondta: A MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártya legfőbb előnye, hogy nemcsak a fesztiválok ideje alatt, hanem azok előtt és után is használható minden PayPass elfogadóhelyen érintés nélküli, és minden MasterCard vagy Maestro elfogadóhelyen hagyományos kártyás vásárlásra. A nyári fesztiválokra PayPass-szal érkezők közvetlenül a bankkártyához kapcsolódó bankszámláról költenek, így nem kell kártyájukat a helyszínen pénzzel feltölteni. Emellett a kártyán megmaradt összeg visszaváltására sincs szükség, hiszen a MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártya a fesztiválokon kívül is használható.
  
  A MasterCard PayPass bankkártya számos előnnyel rendelkezik; ez egy nagy lépés az innovatív fejlesztéseink sorában és örülünk, hogy a hazai piac legnagyobb szereplőit, az OTP Bankot és a MasterCardot sikerült partnerül megtalálnunk hozzá mondta a főszervező.
  
  Természetesen az előző évhez hasonlóan idén is lehet majd Metapay fesztiválkártyával is fizetni és ugyanúgy a fesztivál órával is, melynek nagy előnye, hogy mindig kéznél van és az időjárás viszontagságainak is ellenáll.
  
  Az 50%-os hűségkedvezmény mellett idén is él az elmúlt években nagy sikert aratott csoportos diákkedvezmény, ami szintén akár 50%-os kedvezményt is nyújtó akció.
  
  Az eddig említett és csak a bérletekre érvényes kedvezmények mellett a jubileumi Sziget is kínálja azt a lehetőséget, hogy az este 23-óra után a fesztiválra érkezők már féláron vehetik meg a napijegyüket. Szintén korábbi fejlesztés a Szigeten a mobiltelefonos percalapú belépő váltása. Ennek lényege, hogy a bejáratnál egy sms-sel lehet aktiválni a rendszert és távozáskor pedig le lehet azt állítani, így a látogatónak, ha csak egy-két koncertet akar megnézni, nem kell napijegyet váltania, elég csak benntöltött percek után fizetnie.
  
  
  Háttér a MasterCard PayPass kártyákról
  
  A tavaly év végi adatok szerint világszerte eddig 109 millió PayPass-t bocsátottak ki és összesen több mint 425 ezer üzletben fogadják el a MasterCard érintésnélküli bankkártyáit.
  
  Nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is egyre inkább elterjedt a PayPass, amelyet elsőként az OTP Bank vezetett be 2009 őszén. Rá két évre szintén az OTP Bank vezette be itthon elsőként a PayPass matricát is, amely újabb mérföldkőnek számít az érintés nélküli fizetések terén. A legnagyobb magyarországi hitelintézet a bevezetés óta körülbelül 100 ezer PayPass fizetőeszközt bocsátott ki, az általa üzemeltett elfogadóhelyek száma pedig megközelíti a 2000-et.


Kulcsszavak:
  sziget 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó előadók: 

Sziget Band

 kapcsolódó cikkek: 

A Szigeten is fellép a Destroy Boys, új kislemezük a Shadow (I’m Breaking Down)

A Sziget Fesztiválra is be lehet kerülni a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatóról

A Szigetelő Fesztivál segíti a bajba jutott Trafo Clubot

iLAND - a progresszív zenei sziget

Első nevek a 2023-as Sziget Fesztiválon- Billie Eilish, Florence + The Machine, Sam Fender...
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 balaton sound 2012    winters bane    transformers 3 f    mono    bon scott    i killed the prom queen    demi moore    mnemic    animations    archetype    diane kruger    hegyalja fesztivál    katzenjammer    u.d.o.    vanderbuyst    nyomorultak    max von sydow    geoff tate    ratm    cadaveres    orphaned land    megtorlás    noa rock    hobo És bill    joy division  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!