hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2011. május 6. péntek   04:45
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
VOLT Fesztivál: Újabb 3 színpad, újabb 80 név
2011. június 29- július 2. Sopron

  Napról-napra több részletét ismerhetjük meg az 19. VOLT Fesztivál programjának, ahol a már bejelentett zenekarok és DJ-k mellett további zenekarok, jazz-koncertek, alternetív-zenei produkciók, népzene, szabadegyetem, klubkoncertek és további hazai DJ-k várják a fesztiválozókat. Újabb három színpad, közel 80 fellépővel a terítéken: RTL Klubszínpad, Heti Válasz Borfesztivál és T-Mobile Terasz. Bátran mondhatjuk: elég erős lesz az idei VOLT
  
  Heti Válasz Borfesztivál: kékfrankos, jazz, utcabál (kor)határok nélkül
  A VOLT egyik leghangulatosabb oázisa a Kérkfrankos Városának legnevesebb borászait sorakoztatja fel. A fűzfa árnyékában felépülő klubszínpadon tematikus blokkokban különleges jazz- és népzenei koncerteken, valamint hajnalig tartó házibulikon vehetnek részt a vendégek, a legkisebb VOLTosokat pedig gyerekprogramok: koncertek ás játszóház várja.
  
  Minden nap öt órától este kilencig tartanak a jazz koncertek a Heti Válasz Borfesztivál keretében a VOLTon. Négy nap alatt a Kaltenecker-Dés-Piri trió, Babos Gyula és vendégei, Európa egyik legjobb jazz triója, a Vukán György, Berkes Balázs és Balázs Elemér alkotta Creative Art Trio a Rozsnyói Trió, Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor kettőse, a Váczi Eszter és a kvartett, valamint Harcsa Veronika és együttese csavarja el a VOLTosok fejét a jazz-sávban.
  
  Erősödött a népzenei kínálat is: a Szabó Balázs Band, a Zuboly, Bognár Szilvia és az etNoé, valamint a Kerekes Band ad koncertet a helyszínen, esténként pedig a bor mellé járó utcabál veszi kezdetét, többek között a Soho Music Band, az LGT Emlékzenekar, és a Blokk részvételével.
  
  RTL Klubszínpad: Jam, zene, szöveg,
  Az RTL Klubszínpad a VOLT Fesztivál központjában már június 28-án, kedden ismerkedési esttel várja a nulladik napon érkezőket, DJ Enikő főszereplésével. A menetrend a folytatásban napról-napra hasonlóan alakul: beszélgetések, klubkoncertek, jam és házibuli. A koraeste induló és reggelig tartó RTL-házibuli keretében fellép a Bársony Bálint és Némó vezette JAM-csapat, Gönczi Gábor és a Smile, valamint a Music Café. A feledhetetlennek ígérkező házibuli sztárvendégeként Csepregi Éva és Végvári Ádám mellett a Fluor is a VOLTosokkal bulizik majd, a VOLT rezidens DJ-i pedig reggelig pakolják minden idők legnagyob slágereit.
  
  Hosszú idő után itt látható újra a VOLTon drMáriás és fantasztikus zenekara, a Tudósok. Szintén a magyar underground szcénában ismert banda a Déja vu Revue, melynek számos ismert hazai art rocker a tagja: többek között Müller Péter, Kirschner Péter, Bese Csaba, Láng Kati és Czerovszky Heni. Saját számaik mellett elsősorban a Neurotic, az Európa Kiadó, az A.E. Bizottság, a Kontroll Csoport, a Trabant és a Balaton klasszikusokat adják elő lazán és poposan. Az év dalszövegírójának választott Czutor Zoltán és zenekara, a Belmondo, a Maszkura és a Tücsökraj az efZámbó Happy Dead Band, Rutkai Bori és a Speckó Jednó, a The Twist és a Kardos-Horváth Janó vezette Kafkaz is itt lép fel.
  
  Évről évre komolyabb érdeklődés kíséri a VOLT Fesztivál napközben zajló beszélgetős műsorait. 2011-ben is népszerű és ismert közéleti személyiségekkel találkozhatnak a VOLTosok a megújult helyszíneken, ahol a VOLTos szabadegyetem-előadások és portréműsorok kora estig tartanak. Az RTL Klubszínpadon naponta két alkalommal a WERK Akadémia szervezésében divattervezőkkel, kultmenedzserekkel, fotósokkal, filmes és színházi szakemberekkel találkozhatnak azok a fesztiválozók, akik nyitottak a közéletből érkező új impressziókra, képesek kreatívan megragadni a világot, és úgy érzik, hogy céljaikat a magyar valóságban szeretnék megvalósítani. Ezt követően a fesztivál mind a négy napján a VOLT állandó résztvevője, Fiala János beszélget vendégeivel, a VOLT hazai fellépői közül naponta eggyel.
  
  T-Mobile Terasz: Hungarian Allstar
  A VOLT éjjel-nappal üzemelő buliközpontjának házigazdája a fesztivál főszponzora, a Telekom. A kényelmes klubban a hazai elektronikus zenei és partiélet ismert istállói közül nyolc celebrál klubhangulatú estéket és nappalokat öt napon át. A T-Mobile Teraszon minden nap déltől másnap reggelig tart a buli: előbb lounge-hangulatban, később élénkebb ütemekkel. A főszereplők naponta más-más csapatok kiválóságai. Szerdán a Lava Lava mesterei, Tolo, FeZ, Falcao és Space Monkei, valamint a Girls & Mathematics DJ-i: Tom Select, Total Carlos és Benson Madame, másnap a Microform-csapatból Benzon és L.A.S., a Hairy képviseletében pedig DJ Naga, Nigel Snorter és Tóth András áll színpadra. Pénteken hazánk egyik legismertebb e-zenei kiadójának DJ-i veszik birtokba a T-Mobile Teraszt. A külföldön is jegyzett Chi Recordings nemrég egy hatalmas partival ünnepelte alapításának tizedik évfordulóját, pénteki VOLTos programjukon pedig a Chi univerzumának legjobb DJ-i vesznek részt: a Fine Cut Bodies, AMB, Mogul aka Mango, Anorganik, Synus0006, Kodek, 9b0 és a Headshotboyz. Természetesen a zárónapon is óriási buli lesz a helyszínen, ahol déltől négyig Junkie & Hawkie, Cartridge & Stillhalter, valamint Eskubano készít fel minket az éjszakai rohanásra, melynek szédületes tempójáért Isu, Crimson és Chrom felel majd.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
Felolvasás és kiállításmegnyitó a Cervantes Intézetben - A nők és a diplomácia
XXIV. Nemzetközi Tervezőgrafikai Biennálé A Képzőn
Legendás fellépők és izgalmas zenei felfedezések – idén is vár a Budapest Ritmo
Sci-fi világot teremtenek fényszobrász alkotások Budapesten
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 henry homesweet    fekete kovács kornél    eleine    metal    zorall    sing sing    jason staham    hangsúly    chopin    lochnesz    jon favreau    wongraven    faces of suffering    farrelly    beyond    lord of the lost    biohazard    kajgün    gorgoroth    vanessa hudgens    ivan reitman    dreamrites    darkane    dirty dogs    kellan lutz  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!