hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2011. május 2. hétfő   05:03
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Fellépőkkel fogott össze a Hegy’ a diákjegyért
2011. július 13-17., Rakamaz -Tokaj

  Nem növekedtek a tavalyiakhoz képest a Hegyalja Fesztivál bérlet- és jegyárai. Ráadásul idén már diákjeggyel is látogatható a fesztivál, ennek az érvényes diákigazolvány a feltétele. A szervezők a fellépőkkel fogtak össze, hogy ne kelljen a belépők árát növelni, így a reggae-től a rockig változatos hazai kínálat erősíti az energikus külföldi fellépők sorát. A kedvezményes Hegy belépők egészen május 31-ig érhetők el.
  
  A belépőket idén először mobillal is meg lehet vásárolni, nem csak interneten és a jegypénztárakban. A kedvezményes bérletek közül a legolcsóbb a diákbérlet, ez a május végi jegyárváltásig 13.500,- Ft-ba kerül, és éppúgy tartalmazza a közel 200 fellépőnek köszönhető négy napos zenei élményt, mint a sátorhelyet vagy a fesztiválterületen kívül eső tokaji programokat.
  
  A szervezők már tavaly év végén eldöntötték, hogy nem akarják emelni a belépők árait idén, hiszen nem cél az, hogy a belépőárak alapján dőljön el, hogy ki jár fesztiválozni és ki nem. A Hegy bérletek árai évek óta nagyjából egy nagykoncert árának felelnek meg a különbség az, hogy a négy nap alatt idén olyan bandákkal bulizhatnak együtt a hegyaljások, mint a Slayer, a Scooter, a Mastodon, a Pennywise-zal érkező Téglás Zoli, a Ladytron. Az idei csemegék pedig a Lady Gagával kacérkodó olasz Helia, az electrót az indie rockkal vegyítő John B, és a fuvola nélkül a Hegy-en sem beatboxoló Nathan Flutebox Lee lesznek.
  
  Műfajoktól független összefogás
  
  A hazai fellépők részt vállalnak a fesztivál kezdeményezésében, ennek is eredménye, hogy a Hegy idén nem emel jegyárakat. A zenészeknek fontos volt, hogy nagy nyári fellépésükön a közönség összetételét ne a rajongók pénztárcáinak vastagsága határozza meg. Az összefogásban részt vesz Akkezdet Phiaitól, az Irie Maffián, a Nemjucin, a Magna Cum Laudén, a Kiscsillagon vagy a Subscribe-on át egészen a Hegyalján visszatérő FreshFabrikig minden műfaj jelentős hazai képviselője.
  
  A belépőárak rögzítése ellenére a Hegyalján a fesztiválozókat a megszokott tisztaság várja a visszaváltható poharaknak és a gondos csapatnak köszönhetően. A motorral, lakókocsival érkezőket idén is fogadja a motoros kemping, ahol kedvencüket biztonságban tudhatják, de a rendes kempingben is az évek óta megszokott szolgáltatások várják majd a fesztiválozókat július 13 és 17 között.
  
  Nagyszínpadból idén kettő is üzemel, és a Hegyalja híresen jó hangminőségében sem kötnek kompromisszumot sem a fellépők, sem a szervezők: hiszen idén bővül a hangtechnika a Hegyalján. Így a zenei élmény és a látványvilág idén is emlékezetes lesz a színpadok mindkét oldalán.
  
  Nyaralás megzenésítve a Hegyen
  
  Van egy hely, ahol nem kell választanod a víz és a bor között, mert a legjobb zenék mellé mindkettőt megkapod: ez a hely Rakamaz-Tokaj. Itt egyszerre élvezheted a Tiszát, a tokaji borokat, és a legizgalmasabb külföldi bandák és zenészek koncertjeit, július 13-tól 17-ig.
  
  A Hegyalja Fesztivál az elmúlt 12 év alatt az egyetemisták, menő főiskolás arcok legmozgalmasabb nyári találkozójává vált. De Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválján nem csak velük találkozhatsz: a külföldi fellépőkön túl ide gyűlnek a legjobb hazai muzsikusok, a legviccesebb stand-uposok és a legkiválóbb borászok sőt akár az is előfordulhat, hogy együtt készíted a halászlét kedvenc íróddal.
  
  Ráadásul idén a tavalyi árakon jöhetsz a Hegyre! Több mint 200 fellépő, sportprogramok, csónaktúrák, színházi előadások, izgalmas beszélgetések, boros pincék, lazulás az ország legjobb arcaival: megzenésített nyaralás vár rád Tokajban, a színpadokon és a színpadok előtt is!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 alkonost    szenteleki gábor    qss    afgrund    men in black    rockélet    tatum    the unknown    bridge & tunnel    cabaret medrano    k.i.z.    alex kapranos    pop ivan    soreii és poolek    jaffa    arcturus    gesztelyi nagy judit    neokhrome    kft    dying wish    madder mortem    the hives    S X    down    mando diao  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!