hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2010. július 6. kedd   12:43
nincsen hozzászólás

szerző: Barna
Brutal Assault 2010
2010. augusztus 12-14., Csehország, Jaromer

  A csehországi Brutal Assault fesztivál idén augusztus 12-14 között fogja ünnepelni fennállásnak 15. évfordulóját. A Brutal Assault az utóbbi évek alatt Európa egyik legjobb metal fesztiváljává nőtte ki magát, rendkívül színvonalas zenei felhozatalt kínálva.
  
  Idén talán még nagyobb nevekkel leszünk elkényeztetve, hiszen a 3 nap alatt fellépő, több mint 75 zenekar között lesz a kanadai zseni Devin Townsend zenekara, a floridai death metal legenda Cannibal Corpse, az ereje teljében visszatért Fear Factory, a finn melodikus death metalos Children Of Bodom, a volt Emperor frontember Ihsahn bandája és a feltörekvő francia Gojira. Jelen lesz a brazil thrasher Sepultura, a brit grinder Napalm Death, a kanadai Voivod, a hardcore legenda Agnostic Front, a death metalt játszó svéd Hypocrisy. Az év végén feloszló deathcore isten Despised Icon is fel fog lépni, valamint a ritkán látható amerikai death metalos Monstrosity-t is meg lehet tekinteni. A death/doom metal zene híveinek is lesz néznivaló a brit My Dying Bride-nak, a német Ahab-nak és a svéd Candlemass-nak köszönhetően, a hardcore hívőknek pedig (az Agnostic Front mellett) a Cro-Mags szolgáltat majd talpalávalót. A death metal rajongók el lesznek kényeztetve az eddig említettek mellett a Dying Fetus-nak, Devourment-nek, Necrophagist-nak, Obituary-nak és az Origin-nak köszönhetően, no és a retro thrasherek is tudnak majd zúzni a Bonded By Blood-ra és a Suicidal Angels-re. A mainstream is beúszik a Gwar és az Ill Nino képében, de a brutálisabb darálás hívei is örjönghetnek a Cock And Ball Torture-ra, az Afgrund-ra, a Lock Up-ra, a Rotten Sound-ra. A black metalosok a Watain, a Gorgoroth és a Sarke éjfekete szimfóniáira károghatnak, no és emellett olyan izgalmas bandák adnak még koncertet, mint a Meshuggah, a Kylesa, a Gaza, a Diablo Swing Orchestra, a Jesu, a Converge, a Sigh és a Bal-Sagoth. Tehát minden kétely nélkül elmondható, hogy nem kell Wacken-ig, vagy még inkább a francia Hellfest-nek otthont adó Clisson-ig menni egy minden igényt kielégítő, brutálisan jó zenei felhozatalért.
  
  Az augusztus 12-14-ig tartó rendezvény ismét Jaromer-ben lesz megtartva, a Josefov városrész régi katonai erődjének maradványai között. Ugyanúgy két, egymás melletti színpad lesz, ahol felváltva lépnek fel az illusztris előadók. A fesztivál infrastruktúrája is bőséges kínálattal rendelkezik: több, mint 30 italos/ételes bódé várja a megfáradt koncertezőket, és 4 nagy sörsátorban lehet csillapítani szomjunkat, amelyek 5 fajta csapolt sört kínálnak majd (1,15 Euró/korsó áron). Természetesen idén is lesz „Metal Market” rengeteg merch cuccal, horror sátor folyamatosan sugárzott trancsírozós/belezős/beteg filmekkel, és ott lesz a színpadokkal szembeni dombon lévő kilátó helység, ahonnan a kényelemesebbek nyugodtan nézhetik a fellépéseket. A kemping rész jó 300 m-re kap helyet a fesztivál területétől, amelyen egy folyamatosan őrzött VIP sátorozó rész is helyet kap, külön WC-kkel, mosdórésszel. Természetesen tisztálkodásra, zuhanyzásra is lehetőség van a kempingrészen. A parkolás azonban csak a közeli utakon és Josefov utcáin lehetséges.
  
  A jegyeket érdemes elővételben megvenni, hiszen a kb. 15 000 férőhelyben maximált fesztiválterület könnyen betelhet a nagy érdeklődésnek köszönhetően. A jegyár elővételben 49 Euro július 31-ig megvásárolva, utána és a helyszínen pedig 59 Euro-t kóstál a 3 napos belépő. Mindenkinek csak ajánlani tudom a részvételt a 15. évfordulóját ünneplő Brutal Assault-on, rengeteg igényes koncerttel és óriási élményekkel fog gazdagodni, aki ellátogat a fesztiválra!


Kulcsszavak:
  brutal assault     devin townsend     cannibal corpse     fear factory     children of bodom     ihsahn     gojira     sepultura     napalm death     voivod     agnostic front     hypocrisy     despised icon     monstrosity     my dying bride     ahab     candlemass     cro-mags     dying fetus     devourment     necrophagist     obituary     origin     bonded by blood     suicidal angels     gwar     ill nino     cock and ball torture     afgrund     lock up     rotten sound     gorgoroth     sarke     watain     meshuggah     kylesa     gaza     converge     diablo swing orchestra     jesu     sigh     bal-sagoth 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

A Brutal Assault fesztivál weboldala

A Brutal Assault myspace oldala

 kapcsolódó cikkek: 

Meshuggah, Avatar, The Halo Effect

Új hírek a legendás The Jesus and Mary Chain-től

Jagwar Twin új zenei korszakot nyit a „Bad Feeling (Oompa Loompa)” kislemezével

Búcsúturnéra indul a 40 éves Sepultura - novemberben Budapestre is jönnek

Fear Factory, Butcher Babies, Ignea, Ghost Of Atlantis
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Válogatott zenei emlékek a Pink Floyd életművéből
Republic 35
Amaranthe, Dragonforce, Infected Rain Budapesten, a Barba Negra Red Stage-en
 kapcsolódó fotók: 

Kylesa (USA) - 2010. augusztus 9. Dürer

Gaza (USA) - 2010. augusztus 9. Dürer

Converge (USA) - 2010. augusztus 9. Dürer
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 panic! at the disco    alesana    rohanás    katy perry    lucifer    transformers    ghost protocol    morgoth    meet and greet    zsikla mónika    symphonica    limb for a limb    tóth árpád    drech mihály    natasha shneider    karinthy frigyes    live life hard    windfall    ivan reitman    endless main    nohanded painter    hegyalja    tyr    drech mihály    another dawn comes  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!