hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2010. június 26. szombat   14:59
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Szombaton ismét T-Mobile Kapcsolat koncert Rod Stewarttal. Helyszín megközelítés és korlátozás
2010. Június 26. Felvonulási tér – Budapest

  A koncert helyszínén, az 56-osok terén és annak környékén változik a forgalmi rend és a tömegközlekedés. A Magyar Vöröskereszt és a T-Mobile két Véradó ponton várja a segíteni szándékozókat.
  Június 26-án, szombaton a főszervező T-Mobile és a koncert támogatói több százezer embert várnak a budapesti 56-osok terére a 14. T-Mobile Kapcsolat koncertre, amelynek főszereplője a 250 millió eladott albummal és kislemezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója Rod Stewart lesz. Az angol világsztár előtt népszerű Megasztárok, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Gáspár Laci, Király Viktor és Oláh Ibolya többek között a korábbi 13 Kapcsolat koncert sikerdalait idézik fel. Európa egyik legnagyobb zenei rendezvénye a korábbi évekhez hasonlóan a T-Mobile-nak és támogatóknak, azaz a Sony Ericssonnak, a TV2-nek, a Class FM-nek, a Metropol napilapnak, a Best magazinnak, az Exitnek, Origonak és a Life Networknek köszönhetően idén is ingyenes lesz.

  
  A koncertre érkező, várhatóan több százezer emberre tekintettel az 56-osok terén és környékén változik a forgalmi rend és a tömegközlekedés is, ezért a szervezők kérnek minden érintettet, hogy feltétlenül tájékozódjanak a változásokról.
  
  Hétvégétől június 29-én 6 óráig nem lehet majd megállni a főváros XIV. kerületében az 56-osok terén a Műcsarnok mögötti átkötő út és az 56-os emlékmű között, és az átkötő úton. Szintén tilos lesz megállni keddtől este nyolc órától 28-ig reggel hat óráig az 56-osok terén a Hősök tere és a Műcsarnok mögötti átkötő út és az 56-os emlékmű és a Damjanich utca között, valamint június 25-én este nyolc órától 27-ig reggel hat óráig a Felvonulási téren a Damjanich utca és az Ajtósi Dürer sor között.
  
  Tilos lesz megállni június 26-án 8 órától másnap reggel hat óráig a Budapest XIV. kerületben az Andrássy út mindkét oldalán, a szervizúton a Hősök tere és a Rippl-Rónai utca között, az Olof Palme sétány mindkét oldalán a Műcsarnok mögötti szervizút és a Hősök tere között, a Műjégpálya előtti parkolóban, a Hősök terén és az Állatkerti körút mindkét oldalán az Állatkerti út és a Hősök tere között a parkolóban is.
  Június 29-én 6 óráig a forgalom elől nem lehet közlekedni az 56-osok tere és a Műcsarnok mögötti átkötő úton az 56-os emlékműnél, továbbá június 23-án 6 órától június 28-án 6 óráig az 56-osok terén, a Hősök tere és a Műcsarnok mögötti átkötő utat, és az 56-os emlékmű és a Damjanich utca közötti szakaszt. Szintén nem lehet majd közlekedni június 26-án 6 órától június 27-én 6 óráig a Felvonulási téren a Damjanich utca és az Ajtósi Dürer sor között.
  
  A koncert helyszínén és környékén további korlátozások, a tömegközlekedést is érintő változások is életbe lépnek, a további részletek és információk megtalálhatók a T-Mobile honlapján.
  Ideiglenes forgalmi rend a június 26-ai Kapcsolat koncert idejére
  http://t-mobile.hu/t-mobile/zene/kapcsolat/kapcsolat_2010/okosan
  
  A Kapcsolat koncert helyszínén 14 órától a koncert végéig a Magyar Vöröskereszt szervezésében két Véradó pont működik majd, az egyik a Városligeti fasor torkolatában, a másik a színpad mögött és az 56-osok tere és az Olof Palme között. A szervezők és a Vöröskereszt munkatársai ezúton is kérnek mindenkit, aki segíteni szeretne, hogy a jelzett időszakban keresse fel a két Véradó pont egyikét!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 taylor swift    jonny greenwood    ocho macho    the kolin    red hot chili peppers    kristóf norbert    ska-pécs    charlie benante    jim croft    eddie murpy    morgan freeman         jude law    mike portnoy    expire    ghost iris    the devil wears prada    diesel    emarosa    subscribe    cillian murphy    emma thompson    tsjuder    arcturus    szarka gyula  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!