hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2010. május 27. csütörtök   17:40
nincsen hozzászólás

szerző: Toki
Kész a VOLT programja!
2010. június 30. - július 3. Sopron, Lővér Kemping

  Pontosan 40 nappal a kapunyitás előtt mától publikus a VOLT Fesztivál részletes programja, amely a www.volt.hu oldalon olvasható. A 200-nál is több fellépőt biztosító programban a legnagyobb várakozás a Prodigy, a Massive Attack, Billy Idol, a Dub FX és Ákos fellépését kíséri, az első napon pedig hazai rocklegendák, többek között az Omega, a 30 éves fennállását ünneplő Edda és a Tankcsapda lép színpadra. Kedvezményes jegyek május 31-ig kaphatók!
  
  Napi bontás
  
  A VOLT idei nyitónapja a Magyar Rocklegendák jegyében telik. A Nagyszínpadon lép fel többek között az Omega, az idén 30 éves Edda, a Tankcsapda és a Deák Bill Blues Band. A rockzene rajongói ugyanezen a napon számos más koncerten vehetnek még részt: a Lord, a Takáts Tamás Dirty Blues Band, a Kowalsky Meg A Vega és az Alvin és a Mókusok is a szerdai nap vendége lesz. A nyitónapra érkezik még a norvég Datarock csapata, Ed Rush, hazai színekben pedig a Kiscsillag, a Vad Fruttik és a Colorstar.
  
  Július 1-jén a Nagyszínpadon a két headliner sávon a Billy Idol és a Quimby osztozik. Előbbi elvi okokból mindenhol ragaszkodik ahhoz, hogy ne ő zárja az estét, így ezen a napon a Quimby búcsúztatja a Nagyszínpadot. Előttük a Copycon, a Belga, és az Irie Maffia váltja egymást.
  
  A többi színpad világsztár kínálata is visszautasíthatatlannak ígérkezik: a francia Air, az osztrák Parov Stelar Band, a francia N&SK legénysége is ezen napon koncertezik, a világhírű DJ-k sorában pedig Tiga Kanadából Andy C és MC GQ pedig Londonból érkezik.
  
  Néhány név a legnagyobb csütörtöki magyarok közül: Brains, Zagar, Insane, Subscribe, Ossian, Beatrice, No meg még több tucatnyi finomság Ezen a napon éppen 10 éve indult útjára az EST FM rádió. Ebből az alkalomból a T-Mobile Teraszán gyűlnek össze az egykori legendás rádió DJ-i, hogy az EST FM Emlékest keretében délutántól hajnalig újra megtáncoltassák a VOLT vendégeit.
  
  Pénteken a Nagyszínpad előtti küzdőtéren kétségkívül tömött sorok fogadják majd a headlinerként szereplő Ákos és a Prodigy showját. Előttük a Pál Utcai Fiúk, a Csík Zenekar, és az életmű-díjas Hobo lép színpadra. A Nagyszínpad zárása után már sercegnek is a lemezek a Kruder & Dorfmeister koncertjén! A világhírű osztrák páros jubileumi turné keretében látogat el a VOLT-ra. Akik keményebb dallamokra vágynak, azokat a hard-core úttörőjeként nyilvántartott new york-i Agnostic Front, a hazai pályán érkező Moby Dick, vagy a Blind Myself szórakoztatja majd. Az ukrán Haydamaky mellett a 30Y és a Barabás Lőrinc Eklectric is a pénteki VOLT vendége lesz.
  
  A 18. VOLT Fesztivál zárónapja valódi korona a négynapos nyaralás végére. A megszokott VOLTos eklektika jellemzi a nagyszínpad programját, ahol a Ladánybene 27 után Péterfy Bori és csapata következik. A VOLT közönségétől főműsoridőben búcsúzik a fesztivál történetében legtöbbször fellépő Kispál és a Borz, a legvégén pedig látványos és emlékezetesnek ígérkező show-val érkezik a Massive Attack!
  
  A YouTube egyik legnagyobb sztárja napjainkban Dub FX. A világ leghíresebb, elképesztő műsor bemutató utcazenésze is a VOLT vendége lesz.
  
  Újra rock: a világ egyik legütősebb metalbanda, a Soulfly, a Depresszió, a Road, a Turbó és a 20 éves Sex Action is részt vesz a VOLT zárónapján, akárcsak a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Neo és Shy FX, Stamina MC társaságában.
  
  
  Borfesztivál a VOLT-on.
  
  A Heti Válasz Borfesztivál keretében a Soproni Borvidék legnevesebb borászai szinte kivétel nélkül jelen lesznek. Találkozhatunk, és kulturált körülmények között kóstolhatjuk meg a Weninger, a Luka, a Pfneiszl, a Taschner és még számos pincészet nedűit. A Borfesztivál színpadán egész napos programokkal: jazz-koncertekkel, népzenével és cigányzenével várják a borfogyasztókat.
  
  
  GyerekVOLT
  
  Minden eddiginél teljesebbnek ígérkezik a VOLT Fesztivál idei gyerekprogram-kínálata. A kezdő VOLTosokat az Alma együttes, a Kaláka és Szalóki Ági mellett naponta kézművesek várják. Figyelem! Az idei évtől a gyerekeknek is fizetniük kell a belépésért: a belépőjegy ára számukra 1-1 saját készítésű rajz a VOLT Fesztiválról.
  
  
  Színház, dumaszínház, VOLT-egyetem, civilek
  
  Ugyancsak színvonalas színházi kínálat jellemzi az idei VOLT Fesztivált. A MomenTown Társulat és a TÁP Színház mutat be 4 darabot.
  
  A szabadegyetem keretében a WERK Akadémia előadásait hallgathatják a résztvevők, Fiala János pedig négy hazai dívát: Oroszlán Szonját, Eszenyi Enikőt, Tompos Kátyát és Für Anikót faggatja majd.
  
  A Dumaszínház népszerű komédiásai közül naponta két fellépőt lát vendégül az idei VOLT, a Spektrum Zónában pedig minden eddiginél izgalmasabb civil kínálat: beszélgetések, előadások, work shopok várják a VOLTosokat.
  
  
  A 18. VOLT Fesztivál programjának gerince mára összeállt, a részletes program a www.volt.hu oldalon olvasható. Ennek ellenére számos programelemmel és finomsággal a következő hetekben még bővül a VOLT kínálata. Napijegyek és bérletek készpénzért, Üdülési csekkért és Sodexo utalvánnyal május 31-ig vásárolhatók a honlapon feltűntetett helyeken. Jegyrendelés házhozszállítással a www.fesztivaljegy.hu oldalon.


Kulcsszavak:
  volt 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

VOLT

Jegyrendelés

 kapcsolódó cikkek: 

Énekes és doboscsere a Mobilmániában - volt Pokolgép és Ossian zenészekkel erősítenek

Szerelemről szó sem volt- 25 éves a Zanzibar

Vermeer – A valaha volt legátfogóbb életmű-kiállítás

A nap, amikor mindenki eggyel keményebb lesz, mint tegnap volt… Megjelent a The Final Spark címet kapott új MWS nagylemez

„Volt benne szép is” – Szellem albumpremier
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
Felolvasás és kiállításmegnyitó a Cervantes Intézetben - A nők és a diplomácia
XXIV. Nemzetközi Tervezőgrafikai Biennálé A Képzőn
Legendás fellépők és izgalmas zenei felfedezések – idén is vár a Budapest Ritmo
Sci-fi világot teremtenek fényszobrász alkotások Budapesten
A korlátlan e-könyv olvasást hozza el kedvezményesen a Bookmate és a Yettel új együttműködése
Lépj be a Biodómba, a fények varázslatos világába!
Nemzetközi hírű kórussal indul a Pannonhalmi Főapátság Nagyböjti koncertsorozata a 800 éves bazilikában
Szenes Iván 100
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 viharsziget    hollyhell    spi    enter shikari    trousers    the horrors    69 eyes    overdrive    comeback kid    mr. bean    tombs    trick or treat    the exploited    carbovaris    extrema    madball    abysmal dawn    lafaro    persefone    obituary    kaiser chiefs    age of agony    vale of tears    origin    black blitz  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!