hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2010. május 3. hétfő   10:30
nincsen hozzászólás

szerző: Toki
Balaton Sound: Német és angol szuperDJ-k a házban!
2010. július 8-11. Zamárdi

  Németország és Nagy-Britannia már az eddig bejelentett fellépők névsorát elnézve is nagy erőkkel képviselteti magát a negyedik Heineken Balaton Soundon.
  
  Idén júliusban a kontinens egyik legnagyobb múltra visszatekintő szórakoztatóipari párharca most újabb merész fordulatot vesz. Németország legjobb dj-i közül Loco Dice, Gregor Tresher, Michael Mayer és a Moonbootica formáció mozgatja majd meg egy fergeteges bulival a fesztiválozókat, az Egyesült Királyság színeiben pedig olyan világhírű elektronikus zenei fenomének lépnek fel, mint Damian Lazarus, Lottie, Friction és Lange. A felejthetetlen bulikat ígérő német-angol elektronikus zenei összecsapás mellett, még a Cannes-i filmfesztivál és a New Yorki-i Modern Művészetek Múzeumának látogatóit is elbűvölő világzenész jazz-kollektíva, az amerikai Pink Martini is verseng majd a fesztiválozók kegyeiért.
  
  

Német DJ offenzíva

  
  Gregor Tresher az utóbbi idők legsikeresebb techno darabjait készítette el bemutatkozó albumán, a Thousand Nights-on, hogy idén nyáron valóra váltsa a műfaj hazai rajongóinak legnagyobb álmát. A nagy hagyományokkal rendelkező német techno kultúra egyik legelismertebb előadója London, Párizs, Moszkva és New York legnagyobb klubjai után az idei Heineken Balaton Soundon nyomul nemrég megjelent második nagylemezével (The Life Wire - 2009) és az új évezredet hajtó elektronikus zenében védjegynek számító techno himnuszaival. Szintén Zamárdiban lép fel a rapperből house szupersztárrá előlépő, a nemzetközi klubélet mellett az MTV Europe műsorvezetőjeként is ismert Loco Dice. Idén júliusban a fesztiválozók megismerhetik még a két hamburgi DJ erejének összehangolásából létrejött Moonbootica szuperanyagait is, de a Balaton partjára szervez bulit a klubkultúrában lassan húsz éve pörgő Michael Mayer is, aki a keverőpult mögött töltött hosszú évek során az elektronikus zene valaha volt összes, jelenleg nagyon menő és a jövő hangjait is meghatározó műfajában már kipróbálta magát.
  

  Made in UK

  
  A brit klubkultúra legnagyobb egyéniségei közül a DJ Magazine által a világ legjobb underground DJ-ének nevezett Damian Lazarus is itt lesz idén Zamárdiban. Lazarus zsánere az elektro, a hip-hop, a soul, a funk és a deep underground techno. Nyári turnéja során Tokió, Manchester, Berlin és Barcelona meghódítása után érkezik a 2010-es Heineken Balaton Soundra. Damian Lazarus mellett a brit trance király, Lange is Zamárdiba látogat, hogy a világ legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljait követően az itteni közönséget is megmozgassa progresszív techno és elektro elemekkel kikevert trance zenéjével. A drum´n´bass függők örömére itt lesz a drum´n´bass világának egyik legsokoldalúbb és legképzettebb játékosa, a brightoni születésű Friction is, valamint Európa egyik leginkább foglalkoztatott DJaneje: Lottie. A hölgy londoni klubestjein olyan szupersztárok lazultak, mint Josh Wink, Felix Da Housecat, Jacques Le Cont, vagy Daft Punk-os Guy-Manuel de Homem-Christo és Thomas Bangalter.
  
  
Szövetséges erők

  
  Az oregoni Portlandben Thomas Lauderdale vezetésével alakult világzenész pop-jazz kollektíva, a Pink Martini minden idők legjobb „francia zenekara” azok közül, akik nem francia útlevéllel utaznak a világban, de az egész világ Bangoktól Londonig, New Yorktól Bécsig a lábuk előtt hever. Idén nyáron a Heineken Balaton Sound közönsége is végre meggyőződhet arról, milyen egy minden zenét magába olvasztó Pink Martinis házibuli, melyen bárki elengedheti magát, érkezzen akár a világ bármelyik részéről.


Kulcsszavak:
  balaton sound 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Balaton Sound

 kapcsolódó cikkek: 

Élő ősbemutató a Balaton Soundon

B my Lake a Balaton Soundon

Balaton Sound 17´

Balaton Sound diákjegyek december 1-től

Közkívánatra! VOLT és Balaton Sound 17´ időpontok
 a rovat legfrissebb cikkei: 
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
  
Két évtizedes életművét foglalja össze, és egy friss jubileumi dalcsokrot is bemutat szeptember 24-én Budapesten az Il Divo

The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 alvin és a mókusok    abbath    péterfy bori    science or society    august burns red    sadist    voices of destiny    anima sound system    fuzzkeyone    kristóf norbert    august burns red    pygmalion    scary guyz    death    bibliotheque pascal    együtt az ég alatt    norther    trial    teräsbetoni    julie taymor    chapelier fou    volt 2001    bereményi géza    cult of grace    texas in july  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!