hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2010. május 20. csütörtök   14:57
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Legendák és hungarikumok a Stargardenen
2010. június 4- 5., Népstadion Kert- Budapest

  Újabb hazai legendák egész sorával bővült a StarGarden Fesztivál programja. A Népstadion Kertben június 4-én és 5-én megrendezésre kerülő új esemény több generáció legjelentősebb ikonjait vonultatja fel. A korábban bejelentett nemzetközi és hazai sztárok többek között az Deep Purple, a The Animals, az Omega, Ákos és a Korál - mellett a Tátrai Band, a Skorpió, és a Karthago is fellép a fesztiválon. Közben a StarGarden gasztronómiai kínálata is egyre bővül: a legnevesebb hazai borászok és pálinkászok mellett partnerként kapcsolódott az eseményhez a Csabai Kolbászfesztivál is. Minderre most jelentős kedvezménnyel válthat jegyet, aki barátjával vagy kedvesével tervezi eltölteni itt ezt a hétvégét.
  
  Június 4-én és 5-én már a déli óráktól várják a vendégeket Budapest legjobban megközelíthető fesztiválhelyszínén, ahol a koncertkínálatban több generáció legjelentősebb világsztárjai és magyar csillagok adnak élő koncertet. A nemzetközi fellépők közül a legnagyobb érdeklődés a Deep Purple, az újra Eric Burdon-nel koncertező The Animals, a Kool & the Gang, John Mayall és a Blood Sweat & Tears részvételét kíséri. Az elmúlt hetek során azonban a program újabb hazai nevekkel is bővült. Sokak örömére újra színpadra lép a Frenreisz Károly vezette Skorpió, a hetvenes-nyolcvanas évek egyik legeredetibb rockbandája és Horváth Charlie hasonlóan legendás szupercsapata, a Tátrai Band is. Takáts Tamással kétszer is találkozhat a nagyérdemű: az utcabál színpadon a Takáts Tamás Dirty Blues Band, a Syma Csarnokban pedig a Karthago elefántjai dübörögnek újra.
  
  Nagy erőkkel készül a budapesti nagy koncertjére az Omega legénysége. Ők a magyar rocktörténelem egyik legjelentősebb, legkitartóbb, Európában legismertebb rockzenekara, az egyetlen csapat, amely háromszor is megtöltötte már a Népstadiont. Nemzedéke talán legnépszerűbb billentyűs-énekese, Balázs Fecó vezetésével a Korál több nemzedék halhatatlan slágereit hozza vissza. Magyarország legerősebb bluestorka, Deák Bill Gyula pedig hatvanon túl is fiatalokat megszégyenítő lendülettel áll színpadra, és persze nem hiányozhat a programból a hazai bluesélet megteremtője, első számú prófétája, Hobo sem.
  Ha valakiről elmondható, hogy 20 éve töretlen karriert mondhat magáénak, és alig túl a negyvenen egyértelműen legendának számít, akkor Ákos esetében mindez nem kérdéses. Évek óta nem turnézott nagyszabású rock-produkcióval, 2010-ben ez az egyetlen budapesti nagy koncertje. Nem véletlen, hogy óriási várakozás kíséri a nagy koncertet.
  A StarGarden színpadára érkezik Nagy Feró, a nemzet egykori csótánya sok viszályt, botrányt
  és sikert megélt csapatával, a Beatricével, a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb, generációs rockslágereket jegyző zenekara, a Bikini valamint minden idők legsikeresebb újhullámos együttese, a KFT.
  
  Gasztronómia
  A StarGardenen a pazar koncertprogramhoz egyedülálló gasztronómiai kínálat is kapcsolódik. A kora délutántól zajló koncertek előtt és a színpadi programokkal egyidőben is kényelmes körülmények között, erre az alkalomra felépülő egyedi éttermekben és teraszokon falatozhat a közönség. A StarGarden egyik legfontosabb vonzereje a sztárparádé mellett ugyanis éppen a prémium kategóriás vendéglátás. A StarGarden ugyanis nem csupán zenei fesztivál, hanem gasztronómiai-, bor- és pálinkafesztivál is egyben, amely keretében a legnevesebb hazai pincészetek és pálinkafőzdék mellett több régió ismert finomságaival is találkozhatunk. A leghíresebb hazai gasztronómiai esemény, a Csabai Kolbászfesztiválhoz partnerként kapcsolódott, így a résztvevők több standon kóstolhatják a leghíresebb hazai kolbászokat.
  
  Kedvezményes jegyek
  A napokban induló fesztivaljegy.hu webáruház a megrendelt jegyeket az ország egész területén 1 napon belül házhoz szállítja. Az induló szolgáltatás a StarGarden vendégeinek azzal kíván kedveskedni, hogy az első 1000 vásárló, aki kétszemélyes belépőt kíván váltani, jelentős kedvezményben részesül. A kétszemélyes napijegy 19.900 Ft-ban a kétszemélyes bérlet pedig 35900 Ft-ba kerül. Hasonló kedvezményes akcióval készül az Omega és Ákos is rajongóinak, erről bővebb információ a zenekarok honlapjain olvasható.


Kulcsszavak:
  stargarden      deep purple      animals      kool and the gang      john mayall      blood sweat and tears      omega      korál      Ákos 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Stargarden

Fesztiváljegy

 kapcsolódó cikkek: 

Komoly témával és súlyos zenével landolt a második felvezető dal a közelgő Omega Diatribe lemezről

Új dal a decemberben megjelenő ötödik Omega Diatribe lemezről

Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!

Új év, új energiák az Omega Diatribe fedélzetén

Pénteken 10 éves jubileumi Omega Diatribe koncert az A38 Hajón
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
Felolvasás és kiállításmegnyitó a Cervantes Intézetben - A nők és a diplomácia
XXIV. Nemzetközi Tervezőgrafikai Biennálé A Képzőn
Legendás fellépők és izgalmas zenei felfedezések – idén is vár a Budapest Ritmo
Sci-fi világot teremtenek fényszobrász alkotások Budapesten
A korlátlan e-könyv olvasást hozza el kedvezményesen a Bookmate és a Yettel új együttműködése
Lépj be a Biodómba, a fények varázslatos világába!
Nemzetközi hírű kórussal indul a Pannonhalmi Főapátság Nagyböjti koncertsorozata a 800 éves bazilikában
Szenes Iván 100
 kapcsolódó fotók: 

Eric Burdon & the Animals (UK) - 2010. június 4. StarGarden
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 ingmar bergman    adimirion    true grit    danny elfman    elm street    zöld darázs 3d    barn burner    finntroll    mark hoppus    blake lively    ryan phillippe    anselmo    kobra and the lotus    imák    cillian murphy    cripper    jens bogren    winterfylleth    open air    nyírség táncegyüttes    draconian    foo fighters    lendvai lilla    exciter    tales from the grave in space  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!