hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
beszámoló [koncert]  2010. január 8. péntek   13:29
nincsen hozzászólás

szerző: Utazó
Sebastian Bach
2009. december 15. Diesel Klub

  Nos igen, ez a koncert minden tekintetben a helyén volt! Ütött, vágott, harapott. Pont úgy, mint ennek a mega turnénak összes állomásán itt Európában és Kanadában. Van puca a fószerben és még több hang. Igazán hibátlan. Ez alkalommal se maradt megválaszolatlan az a kérdés, hogy milyen is lesz valójában ennek a pinavadásznak a koncertje?
  
  De addig is az este hangulatfokozója, a Ramones testvérek magyar hangja, a Joystix volt Székesfehérvárról. A csapat nem rossz, és még színpadképes produkciót is össze tudtak hozni. Ennyi és nem több jó kiállású csapat, de azért nem mondható el, hogy felérnek Sebastian Bach nagyságához. Ahhoz még sokat kell róni a rock and roll ösvényét. Kezdésnek a Jet Black, Medicine Man, Seassons, Temptation, és Gotta get Some dalokat nyomták, Ramones 3+1 akkordos döngöléssel.
  
  A tömött stadionokhoz szokott Sebastian és zenekara nagyon elégedett volt a Diesel űrtartalmában összesereglett rajongókkal. Pezsgett és dübörgött a klub. De ha a Nick Sterling tini gitárosát vesszük alapul, akkor ezért még büntetnek! Szinte csak felé fordulva volt hajlandó énekelni, a színpad jobb oldalát szinte le is szarta hümmm, ezért aztán még jobban büntetnek. De ez most részletkérdés, mert a fószernek még mindig van stílusa, jó előadó, aki nem énekelte el hangját. Ez alakalommal is tucatjával tudta volna az öltözőbe bevinni a lányokat, akiknek biztos nem kellet volna kétszer mondani, mert a bálványért szinte mindent odaadtak volna, csak a bankkártyájukat nem.
  
  Nos, újra láthattuk a rock sztárt és biztosíthatok mindenkit, hogy senki nem bánta meg ezt a koncertet, aki itt volt. Sem a muzsikusok, sem a közönség. Egymásra hatottak és viszont. Egyszerűen az első pillanattól a kezek a magasba lendültek és ováció, sikítás kísérte a koncertet. Nem csak az egyszerű, de a bonyolult muzsikus is roppantul leveszi ezt a reakciót, pláne ha a rajongók túlsikítják az alaposan feltornásztatott hangerőt is.
  
  A csapat nagyon fiatal professzionális titánja Nick Sterling, nem véletlenül hívta fel mindenkinek a figyelmét. Kiváló gitáros géniusz, akiről biztos fogunk még hallani. Kente-vágta az akkordokat. A ritmusszekciónál a bevált Bobby Jarzombek. A csapatból nem hiányzott Johnny Chromatic tarkopasz, festett fekete körmű, kicsit más gitáros, valamint a biztos alapokat hozó Rob De Luca voltak megérdemelten hű fegyverhordozói Sebastian Bachnak. Az első pillanattól fogva nem kíméltek senkit, hisz a Slave to the Grind berobbanása igen kipasszírozta mindenkiből az esti végterméket is, de még a koncert elején voltunk, mert Sebastian és kompániája a Big Guns himnusszal még egy lapáttal rátettek. A következő Here I Am számukkal a tempóból visszavettek. Egy kicsit elbizonytalanított a Stuck Inside számuk, mely a 2007-es Angel Downról szólt. (Az este alatt erről a lemezről hallhattuk még A Bitsclap, By Your Side és a You Dont Understandot is.). Stílusosan sorba haladva jött a dögös Skid Row Piece of Me és a gyertya, öngyújtó gyújtogató, közös énekléses 18 and Life sláger is. A döngölő A bitsclap, ezúttal Axl nélkül. Az átlagos rock tétel, a Stabbin Daggers sem tudott kilógni a sorból. De Sebastian egy újabb lírai tétellel, By Your Side-dal a kételkedőket is meg győzte, hogy tud még lírai húrokat is pengetni és lágyan énekelni. A Skid Row slágerek sorát a Monkey Businessel folytatta, ezt követően a You Dont Understand, az I Remember You Two, és a nélkülözhetetlen Youth Gone Wild került a karácsony előtt felállított fa alá. Ha esetleg valamit kihagytam, vagy ne adj Isten összekevertem volna, az csak a véletlen műve lehet.


Kulcsszavak:
  sebastian bach     diesel     concerto     joystix     ramones 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó cikkek: 

Monumentális koncertsorozat Balázs Jánossal és a Concerto Budapesttel

A Megadeth + Therion koncerteket hoz a Concerto Music

„Beteljesedő sorsok”- Balázs János és a Concerto Budapest hangversenye Kecskeméten

Balázs János és a Concerto Budapest hangversenye „Hommage à Cziffra”

Évadot hirdet a Concerto Budapest

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Akik házibulit csaptak az MVM Dome-ban: a Depeche Mode
Suicidal Angels, Fusion Bomb, Crimson Fire
A Normandie lenyűgözte Budapestet a Dopamine turné keretében
Cattle Decapitation, Signs Of Swarm
Fesztiválhangulat a Dürer kertben- Halflives és az Inferno Turné
Amaranthe, DragonForce, Infected Rain
Meshuggah, Avatar, The Halo Effect
Két zenekar, egy este a Dead Poet Society és a Ready the Prince lángoló show-ja az Akvárium színpadán
Battle Beast, Saint Deamon, Induction
Black Foxxes szárnyalása, azaz egyedülálló élmény a Dürer Kertben
Hobo- Vadászat 40
A Nothing But Thieves ismét lenyűgözte a budapesti közönséget
Abbath, Toxic Holocaust, Hellripper
 kapcsolódó fotók: 

Sebastian Bach (USA) - 2009. december 15. Diesel klub

Joystix - 2009. december 15. Diesel klub
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 belga    jeff loomis    sn1987a    leaves eyes    chris evans    mighty boosh    as heavens collide    volt 2001    survivors zero    iron maiden    underground magazin    specko jedno    gyöngyvér    wacken metal battle    leonard cohen    beri ary    péterfy bori & love band    eva under fire    stonedirt    rising sound    vályi péter    Óriás    noa rock    the kooks    zzz  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!