hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2009. szeptember 25. péntek   10:54
nincsen hozzászólás

szerző: Showtime
Kerék, comb, rock’n’roll – ZZ Top-érzés mozgóképeken - ZZ Top: Double Down Live
2009. október 15. 19:30 Papp László Budapest Sportaréna

  Csajozós, vicces, tökös, kemény, örökérvényű és persze vérprofi. Csak néhány jelző a ZZ Top univerzumából, mely október 15-én a Papp László Budapest Sportarénát is birtokba veszi. Néhány videóval megmutatjuk, miből marad ki az, aki aznap inkább otthon tévézik.
  
  1. A legtöbb csajos
  
  Carmen Electra és tizenkét másik láb
  Dennis Rodman, Tommy Lee és Dave Navarro ágya után a ZZ Topot is megkörnyékezte Carmen Electra. A hölgyet valószínűleg egy négyszemélyes légyott sem viselné meg különösebben, de valamiért úgy döntöttek, inkább a színpadon kamatoztatják Carmen tudását. A partyba beszálltak a The Pussycat Dolls tagjai is, így a Legs című ZZ-szám hullámai tizennégy hosszú combról verődtek a közönség közé.
  
  
  
  2. A legjobb csajos
  
  Jessica Simpsont is bepartyzták
  Electra csípőmozgásához képest jóval angolnaszerűbb produkcióval ugrott Jessica Simpson a ZZ Top tagjai közé. A szőke valamikor a Cheap Sunglasses megjelenése körül foganhatott, de elég valószínű, hogy nem a 85-ös Afterburnerrel készült iskolás éveire. Ezt be is bizonyította 2008 májusában a harcosaikat támogató America United: In Support Of Our Troops rendezvényén. Felkonferálta a ZZ Topot, majd miután Gibbons beszólt neki, hogy Nem mész sehova, megdolgoztatuk!, a spontaneitás csírái nélkül, a korai texasi sulibulikból felszedett mozgással belevetette magát a Sharped Dressed Man-be.
  
  
  
  3. A legjobb régi
  
  Korfestés a hatvanas évek combjaival
  A csajok már Billy Gibbons karrierjének elején is felforrtak gitárjátékától. Erre játszott rá a The Garage 5 nevű Youtube-csatorna is, ami Gibbons ZZ Top előtti bandájának, a The Moving Sidewalksnak 68-as Need Me számára húzták rá az 1966-ban készült Dr. Goldfoot and the Girls Bomb című film egyik csajos-táncolós jelenetét.
  
  
  
  4. A legjobb időutazás
  
  ZZ Top az 1800-as években
  Huszonkét évvel előre az időben, és a Vissza a jövőbe harmadik részében már valóban megjelenik a trió a mozivásznon. Az örökéletű ZZ Top a XIX. századig röppen, hogy a vadnyugati rajongóknak se kelljen száz évet várni rájuk. Előadásuk olyat üt a poros városkában, hogy még a film öreg Dokija is táncra perdül.
  
  
  
  És itt a film soundtrackjének videója, a Doubleback:
  
  
  
  5. A legviccesebb
  
  Mókás ZZ Top-poén a szőr mentén
  A Youtube-on egyszerűen csak Worlds Best ZZ Top Impression-ként futó videónál valóban nehéz lenne ötletesebb ZZ-egypercest kitalálni. Persze ehhez kellenek a humorista fantasztikus testi adottságai is.
  
  
  
  6. A legmagabiztosabb oktatás
  
  Ezt meg tudod csinálni?
  Ne félj használni az ujjad! mondja Gibbons, és bő hat percben meg is mutatja, mit kéne tudnia a blues-ban annak, aki gitárosnak szeretné hívatni magát. Lecke elsőkézből.
  
  
  
  7. A legjobb verdák
  
  Forró és gömbölyded csodák
  Milyen garázst épített magának a tinédzserek pénzén meggazdagodott menő amerikai rapper manapság? Férjen el benne a Hummer, legyen benne felszerelés a komornyiknak a Bentley körbenyalásához, és persze a tévéstábok is ájuljanak el a beépített benzinkúttól. Milyen autóparkot épít a legmenőbb blues-rock-zenész? Természetesen Hot Rod-verdákkal teli, stílusos gyűjteményt tart fenn a minőségi zenével szerzett milliókon. Nézzük Billy Gibbons kollekcióját!
  
  
  
  8. A leghíresebb verda
  
  A vörös ász mindig több csajjal jár
  A ZZ Top legkedvesebb járművét is befutatta a showbizniszbe. A 83-ban megjelent Eliminator című album sztárja az 1933-as vörös Ford Coupe lett, ami szintén Eliminator névre hallgat. A verda a nyolcvanas évek ZZ Top-videoklipekben vált világhírűvé, de nemcsak a banda egyik szimbóluma lett, hanem a zenei és autósvilág legismertebb négykerekűjévé vált.
  
  
  
  A Sharp Dressed Man klipjében is csajokat ereget magából az Eliminator:
  
  
  
  9. A legkecsegtetőbb
  
  Mindenki megkapja a magáét
  A fiúk olykor fellépéseikre is magukkal viszik a csillogó verdákat, így azok a rajongók is csorgathatnak egy kis nyálat, akik teltház miatt csak nagymértékben torzítva, a falakon kívülről élvezhetik a Gimme All Your Lovin-t. Nem árt tehát körbenézni október 15-én a Sportaréna környékén.
  
  
  
  10. A legdumásabb
  
  Több húron pendülnek
  A csajozós verdák mellett a gitárok serege sem hiányozhat egy valamire való blues-rocker spájzából. A ZZ Top korszakváltásaihoz szervesen kötődik a gitárok váltogatása is, Billy Gibbons erről is beszél a Guitar Universe interjújában.
  
  
  
  11. A legzöldebb örökzöld
  
  Elvis nyomában
  A ZZ Top albumain számos korábban kisebb-nagyobb sikerrel futó zenei produkció felpörgetett verziója megjelent már az rnb-től a leglassabb countryig, Elvis Jailhouse Rock-ját azonban még senki sem dolgozta föl ilyen lendületesen. Pár percre felélesztették a királyt.
  
  
  
  12. A legjobb ünneplős
  
  Slashsel a színpadon ünnepelték Slasht
  Jessica Simpsonon kívül volt még más hosszú hajú előadó is, akivel a ZZ Top egy színpadra állt, de Slash és a texasi lány zenei képzettségét mutató jelzők között nehéz lenne közöset találni. A Guns egykori gitárosának tavalyi, 43. születésnapi partyjára Gibbonsék is hivatalosak voltak a vegasi Mirage-ba, és természetesen nemcsak a pogácsás tálak körül morzsázták szakállukat, inkább az ünnepelttel közösen eljátszották a La Grange-ot.
  
  
  
  Jegyárak:
  Ülő: 7500, 9900, 12 500, 15 000, 19 000 Ft
  Álló: 9900 Ft
  
  Általános információk:
  
   Megközelítés
A Papp László Budapest Sportaréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található, huszonöt percre van a Ferihegyi repülőtértől és kétpercnyire a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthető 30-as és 95-ös busszal, vagy 75-ös és 80-as trolival, 1-es villamossal, valamint gépkocsival (1160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére) Az épületbe a Kerepesi út, illetve a Hungária körút felől, és a parkolóházból, a feljáratokon keresztül lehet bejutni.
  
  Parkolás:
  Parkolási lehetőség az Aréna mélygarázsában, 1000 forintos áron, illetve a környező utcákban.
  
  Ruhatár
  Az Arénában korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár. Lehetőségek szerint hagyják a nagyobb méretű táskákat, kabátokat stb. az autóban, vagy a vonatállomások csomagmegőrzőjében.
  
  Fotózás és videó
  Telefonok és kompakt kisgépek (nem cserélhető objektívvel) használata engedélyezett.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

ZZ Top

TEX

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 ticketportal    korpás éva    eva longoria    bakay marci    foamo         evil invaders    imminence    depresszió    michel gondry    tony macalpine    despicable me    christian epidemic    diablo swing orchestra    takács eszter    thekillingscreens    scorsese    rhapsody of fire    the moon and the nightspirit    stereomilk    ralph fiennes    a lány és a farkas    kurt cobain    anjou lafayette    neckbreaker’s ball  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!