hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2009. április 28. kedd   12:18
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
The Prodigy, Tiesto és Nine Inch Nails a CokeLive Félsziget Fesztiválon
2009. július 23-26. Vikend telep Marosvásárhely - Erdély

  Minden eddiginél erősebb sztárfelhozatallal várja - idén is a marosvásárhelyi Vikend telepen Erdélybe a fesztiválozókat, a CokeLive Félsziget Fesztivál július 23-26 között.
  
  Immár hetedik éve várja látogatóit - a Sziget Szervezőiroda szervezésében - Erdély legnagyobb ifjúsági-, zenei fesztiválja, az idén CokeLive előnévvel bővült Félsziget Fesztivál. A korábban szárnyra kapott hírekkel ellentétben, továbbra is a marosvásárhelyi Víkend-telep ad helyt a fesztiválnak, ahol a Nagyszínpadon minden eddiginél húzósabb zenei mezőnyt a legnagyobb európai fesztiválok főműsoridős sztárjai erősítik majd, és idén fergeteges szabadtéri partikra is sor kerül az új helyszínnek számító Coke Teraszon. A Party Arénában pedig a legnépszerűbb nemzetközi sztár dj-k lépnek színpadra az elektronikus zene rajongói előtt.
  
  A CokeLive Félsziget Fesztivál egyik headlinere, minden idők legnépszerűbb elektronikus zenekara, a The Prodigy lesz. A brit trió februárban megjelent új albuma, az Invaders Must Die egyből az európai és a brit lemezeladási lista élén nyitott. A világ egyik legjobb koncertzenekaraként is számon tartott csapat lemezbemutató turnéja keretében látogat ismét Erdélybe egy fergeteges produkcióval.
  
  A Nine Inch Nails a legtürelmetlenebbül várt előadók közé tartozik Erdélyben. A zseniális Trent Reznor zenekara azt követően tér vissza Európába, hogy tavaly véghezvitte az eddigi legambiciózusabb projektjét a fény- és hangvilágában is kiemelkedő Lights in the Sky amerikai turnéját. A Nine Inch Nails a folyamatos megújulást képviseli, miközben folyamatosan a rajongók érdekeit tartja szem előtt: a zenekar legutóbbi lemeze, a The Slip ingyenesen tölthető le hivatalos honlapjukról. Egyes hírek szerint Trent Reznor zenekara európai búcsúturnéjának keretében teszi tiszteletét Marosvásárhelyen, érdemes tehát ellátogatni a Félszigetre azoknak is, akik utoljára szeretnék látni élő koncerten a Nine Inch Nailst.
  
  Az elektronikus zenék kedvelői idén minden eddiginél nagyobb ajándékot kapnak a fesztiváltól: a világ elsőszámú lemezlovasa Marosvásáhelyre érkezik. A holland Tiesto az elektronikus zenék etalonjának számító DJ Mag rangsorában az első helyen végzett 2008-ban. A világ legismertebb, legnépszerűbb és most már legjobbnak választott DJ-jének nemzetközi sikersorozata Miamiban folytatódott, ahol nemrég kapta meg a legjobb szóló előadó díját a nemzetközi dance-zenei díjátadón, olyan neveket előzve meg, mint Madonna vagy Britney Spears.
  
  A fellépők listája persze még nem teljes, a szervezők további sztárokat is ígérnek. A fesztiválról szóló legfrissebb információkat a rendezvény hivatalos honlapján, a www.cokelivefelsziget.ro oldalon lehet figyelemmel követni.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

CokeLive Félsziget Fesztivál

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 tony allen    ten years after    bastards of bodom    how do you know    christian bale    hodor aura    hobo És bill    freedom call    hogyan lopjunk felhőkarcolót    elhajlási engedély    röyksopp    the tartuffe plan    admiral’s arms    tour 2012    little fockers    des filles et des riffs    eva under fire    sarke    a day to remember    víg mihály    lostprophets    newborn    this gift is a curse    leander rising    lemez kuckó  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!