hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2009. április 11. szombat   12:37
nincsen hozzászólás

szerző: Barna
Thrash And Burn Tour
2009. április 28., Budapest, Dürer kert

  Április 28-án egy nagyszabású metalcore, deathcore koncertest kerül megrendezésre a Thrash And Burn Tour budapesti állomásaként a Dürer-kertben. A 7 zenekarból álló felhozatal alapján egy igen kemény estének lehetnek szem-, és fültanúi, akik időben érkeznek a Dürer-kertbe. Ráadásul, ha egy tájékozott keményzene-hívő megnézi az összeállítást, akkor elégedetten csettinhet a nívós felhozatal okán. Menjünk szépen végig a fellépő bandákon:
  
  Darkest Hour: Rég láttuk már őket, pedig annak idején szinte már hazajártak a metalcore-ban utazó srácok. Most viszont vége az ínséges időknek, és újból kellemesen ledarálják mindenki arcát (persze csak, ha marad így a végére). Az új lemez ugyan még készülőfélben van, az új gitáros (Mike Carrigan) révén viszont van újdonság a Darkest Hour soraiban. A metalcore egyik élcsapata (sőt, egyik első művelője) élőben úgy hengerel, hogy azt öröm nézni, biztos, hogy most sem lesz lustulás a színpadon (sem).
  
  Bleeding Through: Ők már lemezt bemutatni jönnek, hiszen tavaly jött ki legfrissebb Declaration című anyaguk. Igazán egyéni metalcore muzsikát nyomatnak, köszönhetően a Marta nevű hölgy szintetizátortémáinak. Ők sem maradnak el intenzitásban a Darkest Hour-tól, már szimplán ezt a két zenekart végigtombolni teljesítmény, de mi van még előttük...
  
  Beneath The Massacre: Például ezek a kanadai legények. Ők is nemrég jelentkeztek új lemezzel minden death-, és grindcore hívő nagy örömére. Brutálisan széttördelt, technikás a zenéjük, szövegileg persze társadalomkritikusak. A Dystopia a második lemezük, tele olyan témákkal, amit akár egy progmetal-hívő is megirigyelne. Persze a mély hörgésen kívül...
  
  Carnifex: Ők nemrég zúzták meg az A38 Hajót a Never Say Die turné keretében, igaz akkor éppen nyitottak. A deathcore-t játszó csapat nagyon fiatal (3 éves), és Amerikából jönnek. A második lemezüket (The Diseased And The Poisoned) mutatják be ismételten nekünk, és ami biztos: aprítani fognak.
  
  War From A Harlots Mouth: A német banda betyárkomplex hardcore-t játszik, és nem véletlenül jelölték magukat a myspace-oldalukon jazzel is. Néha el-elkalandoznak, igaz csak pár taktus erejéig ebbe az irányba is. Megjegyezni nehéz a zenéjüket, de érdemes. Második nagylemezük április végén fog megjelenni In Shoals címmel.
  
  Arsonists Get All The Girls: Ezen zenekar esetén is komplex deathcore-ról van szó, bár ők néha díszítenek érdekes szintihangokkal is, mint a Horse The Band mondjuk. Két lemezük jelent meg a 2006-os alakulásuk óta. 2007-ben a 21 éves Patrick Mason nevű basszusgitárosukat alkoholmérgezés következtében holtan találták egy barátja házában. Azóta új lemezük nem jelent meg, inkább kiadták az első Hits From The Bow címűt újra. Lényegében ezt mutatják be.
  
  Success Will Write Apocalypse Across The Sky: Műfajilag nem igazán lóg ki a fentebb említett zenekarok közül, ugyanaz a deathcore, komplexen, hörgősen előadva. Náluk is van egy hölgy a bandában, ami ugye ennél a stílusnál kifejezetten furcsa. A Nuclear Blast-nál vannak, a debütáló nagylemezük áprilisban jelenik meg The Grand Partition and The Abrogation of Idolatry címen.
  
  Tehát aki a metalcore és/vagy a deathcore stílus rajongójának vallja magát, feltétlenül jelenjen meg április 28-án a Dürer-kertben, és tombolja ki magát a zúzós muzsikákra! A koncertre a belépőjegy elővételben 5800 Ft., a helyszínen 6500 Ft.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Darkest Hour

Beneath The Massacre

 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 kirk hammett    tobias sammet    special providence    stone    judas priest    tony iommy    amputated    engel    weezer    the sisters of mercy    svart crown    maeotis    anti-flag    eva mendes    gyöngyössy bence    kitty in a casket    johnny english    no strings    ocean eyes    harry potter    dumaszínház    emile hirsch    időgép    scott glenn    untsoppable  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!