hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
magazin [cd]  2008. október 20. hétfő   16:35
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Rod Stewart- Some Guys Have All The Luck dupla cd
Megjelenik november 17-én, dupla CD-n!

  Az egész karriert áttekintő, két CD-t tartalmazó válogatás album előássa és bemutatja a zenei élet egyik legnagyobb legendájának, legjobb dalait, és egy speciális, három lemezes deluxe kiadásban még egy extra DVD is megjelenik, melyen ritka, illetve még kiadatlan videók láthatóak.
  
  Kb. 250 millió eladott albummal és kislemezzel a háta mögött, a Rock and Roll Hall of Fame-be is bejutott Rod Stewart az az énekes, akit a sors a rockzene legkülönlegesebb hangjával áldott meg. Sok éven át a Warner Bros. jelentette számára az otthon, először a nagy hatással bíró banda, a Faces énekeseként, majd később mint nemzetközileg is elismert előadóként. Idén ősszel a Warner Bros. megjelentet egy összefoglaló gyűjteményt, mely Rod Stewart Warnernél töltött szóló karrierjét hívatott bemutatni. A kiadványok sorában megtalálhatóak lesznek a gyűjtők számára készült változatai az énekes legjobb albumainak, a három lemezt tartalmazó csomag egyes lemezei a stúdió felvételekre, az élő koncertekre illetve a ritka felvételekre koncentrálnak. Emellett lesznek rajta duettek, filmzenék és még sok minden más.
  
  A Warner Bros. november 17-én jelenteti meg az A Some Guys Have All The Luck c. albumot, melyből két kiadás készül, egy két CD-t tartalmazó standard -, és egy deluxe változat, melyben megtalálható egy bónusz DVD, melyen videók láthatóak. A Billboard magazin slágerlistája szerint minden idők egyik legsikeresebb előadójának nem csak egyedi hangszínét, hanem kreatív dalszerzői képességét is bemutatja a 30 legjobb dal.
  
  Időrendi sorrendbe szervezve, Stewart korai szóló karrierjét számos dal (Maggie May You Wear It Well) mutatja be, és a felejthetetlen klasszikusokról sem feledkeztek meg, mint például az Every Picture Tells A Story (1971) és a Never A Dull Moment (1972). Az első album, eslő felében hallható a Stay With Me, is, mely főhajtás Stewart Facesben töltött évei előtt. A lemez második része már Rod Stewart a Warner Bros.-nál töltött éveire fókuszál, olyan slágerekkel mint a Sailing és a lista vezető Tonights The Night (Gonna Be Alright), a Top 10-es Youre In My Heart és a Da Ya Think Im Sexy melyek a listavezető, Blondes Have More Fun (1978) című albumon jelentek meg eredetileg.
  
  A második albumon olyan dalok hallhatóak, melyeket Stewart a nyolcvanas, kilencvenes években vett fel, köztük az Infatuation, a Some Guys Have All The Luck, a Love Touch, a Forever Young és a Motown Song a Top 10-es, Vagabond Heart (1991) című albumról. A legjobb dalok között megtalálható Tom Waits Downtown Train című dalának feldolgozása, mellyel Stewart a listák élére ugrott, valamint a Have I Told You Lately és a Reason To Believe, két kiemelkedő felvétel, melyek az MTV Unplugged sorozatához készültek. Az összeállítást egy eddig kiadatlan dal, a Two Shades Of Blue, zárja, melyet 1998-ban, a When We Were The New Boys felvételei során rögzítettek és Bodin Prince Igor-ja nyújtja hozzá az alapot, mely Kismet Stranger In Paradise című dalának is a dallamát adta.
  
  A Some Guys Have All The Luck c. album deluxe kiadásában megtalálható egy bónusz DVD is 14 videóval, melyek az előadó legkedveltebb dalaihoz készültek. Az 1975 és 1998 közötti időszakot felölelve, néhány olyan felvétel is felkerült a DVD-re, melyeket eddig csak ritkán, vagy egyáltalán nem is láthattak a rajongók. A Sailing a The Killing Of Georgie (Part I & II) A Night On The Town című albumról és a She Wont Dance With Me mellett olyan MTV-s korszakból való slágerek klipjét is láthatjuk mint a Hot Legs a Da Ya Think Im Sexy és a Young Turks.
  
  Rod Stewart a hatvanas évek közepén kezdte zenei karrierjét, és 1968-ban került a brit popzenei élet előterébe a Jeff Beck Grouppal. Ezután a Small Faces-zel zenélt együtt (akik később Facesre változtatták a nevüket) majd a kritikusok által nagyra értékelt szóló lemezeket adott ki, köztük az Every Picture Tells a Story-t, mely világhírűvé tette. A hetvenes évek közepére örökre a szóló karrier mellett döntött, melynek során számos platinalemezes albumot és listavezető dalt énekelt fel. 1994-ben került be a Rock and Roll Hall of Fame-be, mely méltó főhajtás a remek dalszerző és az egyedülálló énekes előtt.
  
  2002 és 2005 között Rod Stewart Grammy díjat kapott a négy részből álló The Great American Songbook-ért, mely a legtöbb példányszámban eladott album sorozat, hiszen összesen 17,5 millió példányban kelt el világszerte. Az első, It Had To Be YouThe Great American Songbook című, 2002-ben megjelent lemezt az As Time Goes ByVolume II követte 2003-ban. A StardustVolume III 2004-ben a listák első helyére került, és meghozta Stewart számára az első Grammy díjat. A Songbook záró része, a Thanks For the MemoryThe Great American Songbook Volume IV 2005-ben látott napvilágot. 2006-ban pedig Still The SameGreat Rock Classics of Our Time című lemezével Rod Stewart nyolc év után újra rock albummal jelentkezett, melyen kortársainak dalai hallhatóak, és melyen visszatér gyökereihez.
  
  Some Guys Have All The Luck
  Dalsorrend:
  
  1 CD
  1. Maggie May
  2. Mandolin Wind
  3. Every Picture Tells A Story
  4. Stay With Me the Faces
  5. You Wear It Well
  6. Sailing
  7. The Killing Of Georgie, Parts 1 & 2
  8. Tonight´s The Night
  9. The First Cut Is The Deepest
  10. Youre In My Heart
  11. I Was Only Joking
  12. Hot Legs
  13. Da Ya Think Im Sexy
  14. Passion
  15. Young Turks
  
  2 CD
  1. Tonight Im Yours
  2. Baby Jane
  3. Infatuation
  4. Same Guys Have All The Luck
  5. Love Touch
  6. Forever Young
  7. My Heart Cant Tell You No
  8. Downtown Train
  9. This Old Heart Of Mine közreműködik: Ronald Isley (1989-as verzió)
  10. I Dont Want To Talk About It (1989-as verzió)
  11. Rhythm Of My Heart
  12. The Motown Song közreműködik: Temptations
  13. Tom Trauberts Blues
  14. Handbags and Gladrags Unplugged változat (cask nemzetközi kiadáson)
  15. Have I Told You Lately Unplugged változat
  16. Reason To Believe közreműködik: Ronnie Wood (Unplugged változat)
  17. Two Shades Of Blue korábban nem jelent meg (1998)**
  
  Dvd csak a deluxe kiadásban
  1. Sailing
  2. I Dont Want To Talk About It
  3. The Killing Of Georgie, Parts 1 & 2
  4. The First Cut Is The Deepest
  5. Youre In My Heart
  6. Hot Legs
  7. Da Ya Think Im Sexy
  8. Aint Love A Bitch
  9. She Wont Dance With Me
  10. Young Turks
  11. Tonight Im Yours
  12. Baby Jane
  13. If We Fall In Love Tonight
  14. Ooh La La
  
  ** korábban ki nem adott



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
Áprilisban rendhagyó táncházi események és új táncházak a Fonóban
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 social free face    damnon albarn    strokes    death night feast    platon karataev    frank blackfire    paradise lost    legion    velvet underground    radikális amputáció    hegyalja fesztivál    eat pray love    darkest hour    rose tattoo    shutter island    the amity affliction    hegyalja 2012    blitzkrieg    kéknyúl hammond band    black sabbath    the secret    demjén ferenc    bryan adams    Óriás    black breath  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!