hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2002. július 30. kedd   12:36
nincsen hozzászólás

szerző: Tobias
Sziget2002 Szerdai ajánló
az UZKM csipegetése innen-onnan a teljesség igénye nélkül

   A Nagyszínpadon idén a francia Sergent Garcia nyitja a műsort négy óra után valamikor. Az apai ágon spanyol származású Bruno Garcia tizenöt évesen kezdett zenélni egy punk-zenekarban, majd Los Locos del Barrio néven alapított együttest, melyben reggae, salsa, kubai zene és punk elemeket elegyített. Tavaly már felléptek hazánkban, várhatóan idén is jó hangulatot hoznak magukkal a Szigetre. Jó fél órára rá a Metal Hammer sátorban a Mind the Gap csap a húrok közé. A következő fellépő a Nagyszínpadon hat órakor a The Mission UK lesz, melynek két alapítója a Sisters of Mercy-t hagyta ott 1986-ban, hogy új csapatot hozzanak létre. Mára már csak az egyikük, Wayne Hussey tagja a bandának, melynek 1999-ben jelent meg Resurrection című válogatás-albuma. Közben egy kis pihentetőként a tunéziai hastáncoktatást Ghalia Benali-tól az Afro-Latin Színpadon. Hét óra tájt a Nagyszínpadon a Sziámi kezd egyidőben a Zagar Quartett-tel (Wan2 Színpad). Az utóbbi helyszínen az Amorf Ördögök szolgáltatnak egy kis jókedvet majd később.
  
   A nyitónap fénypontja azonban minden kétséget kizárólag a The Cure fellépése lesz. Robert Smith és csapata a 2000-es Bloodflowers album óta csak egy Greatest Hits lemezt produkált ugyan, de ez nem jelenti azt, hogy megunták volna a zenélést: a nyáron már több fesztiválon léptek fel a rajongók nagy örömére. Ráadásul az eddigi setlistek alapján is látszik, hogy egyáltalán nem egy Greatest Hits turnéról van szó, hanem egy rengeteg régi, inkább csak az igazi rajongók által ismert számot felvonultató koncertkörútról. Az eddigi listákon szerepelt minden, Boys Dont Cry-tól Disintegration-ön keresztül Bloodflowersig, így valószínűleg itthon is egy hasonlóan vegyes koncertre számíthatunk. De mindez csak találgatás marad, amíg el nem érkezik a szerda este (azon belül is fél tíz).
  
   A nem mindennap hazánkba látogató Cure fellépésének felénél valamikor kezd az Anorganik live act a Tilos Rádió sátorban, a tavaly októberben a Metal Meeting keretében hazánkban járt német heavy metal csapat a Gamma Ray a Metal Hammer Színpadon, a szerb tánczenét játszó Boban Markovic Orkestar a Világzenei Színpadon és a titokzatos Wickeda a Bahia Színpadon. A legutóbbin ezt követően az Egy Kiss Erzsi Zene szórakoztatja el majd a furi hangokra éhes embereket. Ezzel egyidőben a KFT a Siemens Pop Színpadon és a sok-sok szünet után ismét fellépő NEO a Wan2 Színpadon kezdi el műsorát. Ez valamikor huszonhárom óra után fog bekövetkezni, miután elhallgatott a Nagyszínpad.
  
   A Wan2 színpadon a NEO-t követően a francia UHT és a Cas!o Samples lép színpadra (az utóbbi hajnali kettő környékén). Valamikor éjfélt követően a Bahia Színpadon a szintén francia Miss Goulasch mutatkozik be. Hajnali fél kettő környékén kezd az Eleven Hold a Siemens Pop Színpadon. Ezután jórészt dj-ké a főszerep Ludmillával, Nagával és Kevinnel az élen (Tilos Rádió sátor).
  
   Remélem segíthettem valamennyire a választásban, bár én is sokszor gondban vagyok az egyidőben kezdődő jobbnál jobb koncertek miatt. Így hát csak tippeket tudok én is adni. MIndenesetre mindenkinek felettébb jó szórakozást kívánva:



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. szeptember 28.
Szerelemről szó sem volt- 25 éves a Zanzibar
2024. október 2.
Northlane (AUS), Novelists (FRA), Ten56 - metalcore elit a Durerben (Dürer Kert - Budapest)
2024. október 5.
Normandie + Our Last Night a Barba Negra Red Stage-en
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
Tycho új lemezével tér vissza Budapestre
IST IST: Light A Bigger Fire tour - Manchestertől a Dürer Kertig
METZ először koncertezik Magyarországon
Alec Benjamin 2025. márciusában ismét visszatér Budapestre!
Imagine Dragons - LOOM World Tour
Within Temptation: látványos koncertet ígérve, vendégekkel érkezik októberben a zenekar
Vagyunk végig - az évad legerősebb hónapjára készül a Budapest Park
 kiemelt 
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
  
2022 után ismét Budapesten minden idők egyik leghatalmasabb heavy metal bandája, az Iron Maiden

IST IST: Light A Bigger Fire tour - Manchestertől a Dürer Kertig
METZ először koncertezik Magyarországon
Alec Benjamin 2025. márciusában ismét visszatér Budapestre!
Imagine Dragons - LOOM World Tour
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 halflives    org4org    rózsakő    markus schrodt    foo fighters    helgrind    anna& the barbies    candlemass    lajkó félix    helgrind    slipchaos    profane omen    kamelot    ratm    the idoru    kukovecz gábor    szakcsi    ashes of ares    seth rogen    jaya the cat    dfsdfs    gio geraca    carcass    whispered    cancer bats  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!