hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2008. augusztus 1. péntek   15:32
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Thermal Rock N Roll
2008. július 30 - augusztus 3. Gyógyfürdő és Camping - Nyírbátor

  Idén először külföldi bandákkal is bővült az Azfeszt fellépőinek névsora. Többek között a Raised Fist, a Death By Stereo, a Sonic Syndicate, a Guadalaraja, az Architects és a The Black Argument is megfordul a kelet-magyarországi fesztiválon.
  
  A svéd Raised Fist tagjai nem ma kezdték a hardcore-t nyomni, már 1993 óta működnek. A név egyébként a Rage Against The Machine Know Your Enemy számából jött, és ha nem is nőtték túl az amerikai bandát, az elmúlt tíz évben lebontottak pár klubot, és az egyik legintenzívebb zenekarként tartják számon őket. A Death By Stereo (USA) már bejáratott név, évek óta az egyik legismertebb hardcore punk bandák egyike, akik többször is megfordultak már Magyarországon. Idén az Azfeszt vendégei lesznek, és valószínűleg sokan kíváncsiak majd rájuk; mellesleg nemsokára jelentetik meg ötödik stúdióalbumukat. Habár a svéd Sonic Syndicate tagjai még csak húszas éveik elején járnak, az utóbbi időben igencsak megnőtt az érdeklődés irántuk, a külföldi metal magazinok egyszerűen az egekig magasztalják a zenekart. A modern metalt játszó banda egy női basszusgitárossal is büszkélkedhet, aki éppen az ehavi Revolver magazinban az egyik legcsábosabb metal lady-nek lett kikiáltva.
  Az Architects az Egyesült Királyságból érkezik. A csapatra egyre többen figyelnek fel, ami valószínűleg annak is betudható, hogy a Century Media vette őket szárnyai alá. A német The Blackout Argument a Paint The Town Red és a Flyswatter romjain alakult még 2006-ban. Aki kicsit is otthonosan mozog hardcore körökben, valószínűleg már sejti, hogy mire számíthat a srácoktól. Az biztos, hogy energiából nem lesz hiány a színpadon.
  
  Természetesen a fesztivál szervezői továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek arra, ami miatt annyian különlegesnek tartják a rendezvényt; 2008-ban sem kell lemondanunk a családias hangulatról, a strandolásról és a termálfürdőről, ami a nap huszonnégy órájában a látogatók rendelkezésére áll. Ismét jelen lesz a magyar underground színe-java, zenei stílustól függetlenül, csak pár név a fellépők közül: Belga, Kowalsky Meg A Vega, Zorall, Blind Myself, P.A.S.O., 30Y, Republic, Alvin És A Mókusok, Depresszió, Guilty Parties (Rage Against The Machine Tribute), Subscribe, Cadaveres, Superbutt, Skafunderz, Besh O Drom.
  
  A programok négy helyszínen folynak majd, ebből a két nagyszínpadon napközben tehetségkutató lesz 2 külön zsűrivel és 40 zenekarral. Az elektro helyszínen éjszaka olyan dj-k pörgetik a lemezeket, mint Ludmilla, Titusz, Karányi vagy Palotai, nappal ugyanitt kareoke és stand-up comedy előadások várják az aktív illetve passzív szórakozásra vágyókat. A nevettetők közül nem hiányozhat a L´art pour L´art társulat sem! Ezeken kívül különleges koncertek is lehet majd látni, ilyen a Chief Rebel Angel, a Black-Out és a Replika unplugged bulija, és azok sem maradnak program nélkül, akik táncházban szeretnék ápolni a népi hagyományokat.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 life as we know it    kaiser chiefs    efott arcok    judie jay    világveleje    dornenreich    michelle rodriguez    coreleoni    absolved    recoil    as they burn    titanic    esazlesa    sad kolibries    mark jansen    kerecsensólyom    hollywoodoo    isolated youth    bootsie    eat me!    expired passport     számos pasas    ihm    septic flesh    chronology  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!