hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
beszámoló [fesztivál]  2001. augusztus 10. péntek   16:35
nincsen hozzászólás

szerző: Csibu
Sziget2001 Hogyan ismerkedtem össze a francia sráccal?


   Véget ért a második nap is. Furcsa belegondolni, olyan hamar eltelt ez a kis idő. Bevallom őszintén több koncertre el akartam menni, kezdődött volna Skinny Bohemians-al, mire kiértem otthonról a Szigetre (még szerencse, hogy Pesten lakom) addigra vége is lett. Sebaj, gondoltam bepótolom ezt a Bankrupt előadásán, de az valamilyen oknál fogva elmaradt és egy számomra ismeretlen együttes „pótolta” a helyét, ami szerintem nem volt valami jó, sőt olyannyira elkeseredtem, hogy egy kocsmában kötöttem ki. Belenézegettem a Másfél-be is, pont elkaptam az utolsó két számot, de az tényleg tetszett. Régen táncoltam úgy egy zenére, hogy csukva volt a szemem és sodort magával a dallam. És nem is voltam ezzel egyedül! Ugyanis mellettem egy srác is épp ugyanígy táncolt. Mire kijöttem a koncertről már elkezdődött az Alvin és ezért ott sem töltöttem el sok időt, csak néhány szám erejéig néztem bele. Ennyit a tömérdek bandáról, amit szerettem volna megnézni a tegnapi nap folyamán.
  
   In vino veritas - mondogatja mellettem egy francia srác, és közben itat mindenféle jóval ami volt nála. Nem ismertem őt, nem is láttam előtte. Ő mindig ezt csinálja, járja körbe-körbe Európát (kifaggattam erről) és próbál néhány új szót megtanulni. Én is tanítottam neki valamit, ami még hasznára fog válni a Szigeten: két sört kérek. A többiek másfajta dumákkal tömték a fejét, őket sem ismertem. No elmesélem, hogy hogy is történt ez az egész.
  
   A hajnali józanodás végeztével elkezdtem sétálgatni, hátha valaki ébren van. Elmentem a Bahia színpadhoz és leültem néhány emberke mellé beszélgetni. Kis idő múlva arra lettem figyelmes, hogy a másik asztalnál dőlnek az emberek a nevetéstől, egy srác folyamatosan hátrabukfencezik a padról, és már fáj a hasa a sok vihogástól. Gondoltam szemügyre vesszem őket közelebbről és kinyomozom az ügyet. A tettes egy idősebb férfi volt, nyáriszünetes fogakkal. Azt hiszem nekem sem kellett őt sokáig hallgatnom, már szinte könnyeztem azon sok állatságon amit az összehordott. Valami olyasmi lehetett az egyik mondata, hogy a felesége nem adott neki enni, ezért a Viszkászt kellett fogyasztania, megkergette az udvarukban egy kutya, mire ő azt mondta, hogy semmi cicó! Ekkor jött egy olyan ló vele szembe, aki skótszoknyát viselt, szemüveget hordott, a fél lábán egy papucs volt, amit még Arisztotelész fiától lopott és csak azért volt fél papucs a lábán, mert a másikat ellopta Deák Bill. Szóval szerintem életveszélyes 3 óránál többet hallgatni ennyire összefüggéstelen beszédet.
  
   Szóval a végére kissé lefáradtam, de a többiek is, ezért elnéztem valamerre. A sátrunknak a közelében nagyon jó muzsika szólt, egy harmonika és egy gitár teljesen összehangolva, ráadásul a gitáros srácnak hozzá nagyon jó hangja is volt. Szóval melléjük telepedtem, így tették sokan mások is, és íme itt ismerkedtem össze a francia sráccal, akivel később nagyon jót borozgattam.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Sziget honlap

 programajánló: 
2024. szeptember 28.
Szerelemről szó sem volt- 25 éves a Zanzibar
2024. október 2.
Northlane (AUS), Novelists (FRA), Ten56 - metalcore elit a Durerben (Dürer Kert - Budapest)
2024. október 5.
Normandie + Our Last Night a Barba Negra Red Stage-en
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Overkill, Angelus Apatrida, One Machine
Havok, Dust Bolt
Ignite és Rise Against a Budapest Parkban
Metalcore műfajok találkozása az Akváriumban: The Amity Affliction és Emmure
Lenny Kravitz az Arénában
Rockmaraton 2024 (2. rész)
Rockmaraton 2024 (1. rész)
Knosis, Fit for a King, Thy Art is Murder vs Barba Negra
Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills, Malevolence
 kiemelt 
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
  
2022 után ismét Budapesten minden idők egyik leghatalmasabb heavy metal bandája, az Iron Maiden

IST IST: Light A Bigger Fire tour - Manchestertől a Dürer Kertig
METZ először koncertezik Magyarországon
Alec Benjamin 2025. márciusában ismét visszatér Budapestre!
Imagine Dragons - LOOM World Tour
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 barn burner    the treatment    tony iommy    stimmgewalt    andy irvine    karácsony artúr    funeral for a friend    kontrollzé    weedeater    nagyfiúk    escape the fate    borknagar    Új látásmód fúzió    bleeding through    u.d.o.    torn from earth    octopoly    toportyán férgek    blaze bayley    amy winehouse    red sparowes    worning    vészkijárat    doherty    bws   

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!